Loading...
X

Den bedste

Fredag er at møde lidt tidligere, end det oprindeligt var planlagt. Fredag er også at gøre det med et smil på læben. Fredag er hjemmebagt brød med til ti-pausen. Fredag er tidligt fri og fornøjelsen af at hente Oline. Fredag er unge mennesker i min sofa. Fredag er grin og hygge. Fredag er måske en hurtig by-tur. Fredag er …

Fredagsbrød

Fredag er fredag. Fredag er min yndling. Fredag er først lige begyndt. Fredag er den bedste.

Må din fredag blive din bedste :-)

24 kommentarer til “Den bedste
 1. Helle

  God morgen Liselotte :-)
  Dett lyder som en dejlig fredag. Fredag er bare den bedste, hvor der ligger en helt ny og ubrugt weekend forude. Lige om lidt vil jeg køre til Aalborg, har en datter, som skal til terminsprøve. Når mutter kører, kan der soves “lidt” længere ;-) og det er ikke uvæsentligt, når man er 17 år :-)
  God weekend til Jer !

   
  Svar
 2. Lone

  Tak Liselotte, du har motiveret mig til at prøve sådan et stenalderbrød :-) Har hørt meget om princippet og er nu lidt spændt. Så det skal min sidste fridag før 2013 arbejdsmæssigt starter, også bruges til :-)
  må din fredag blive så skøn som du ønsker :-)

   
  Svar
   1. Lone

    Hold da op hvor er det lækkert! 1000 tak for tippet og opskriften. Er spændt på hvad døtrene siger til det. 
    Men hvordan opbevarer I det?!

     
    Svar
 3. Karin

  Jeg kan kun gentage hvad andre skriver – og tilføje et gammelt udtryk EF dagen er over os.
  Mht. det vidunderlige brød, er der måske en opskrift eller? Jeg kunne godt hitte på at smage ;-)
   

   
  Svar
 4. Sole

  Hmmmmm, skal jeg virkelig proeve en 3. gang????? Det smager OK, men  hver gang jeg spiser en skive, foeles det som om jeg nupper et ordentligt stykke kage…………….. Uden at faa den der supersmag af noget soedt, godt og laekkert!!!!!!!!!!! Sikkert den daarlige samvittighed, der spiller ind ;-)))

   
  Svar
 5. gittesp

   Jeg er også meget glad for stenalderbrødet, og nyder det i små doser – både med og uden tørrede frugter og/eller krydderurter.
  Rigtig god fredag, din lyder skøn :-)

   
  Svar
 6. Vinni

  Fredag er fuld af forventninger og gode intensioner og The Cure har bare SÅ meget ret med “Friday I’m in Love!”
  Må weekenden leve op til den for dig, din familie og alle dine læsere

   
  Svar
 7. Jette Eskildsen

  Uhhmmm, hvad skuer mit frabundenøkogørdetselvøje, et Stenalderbrød/Palæo, så kan en fredag da kun blive go`;-)

   
  Svar
 8. Ulla Røjkjær

  Min fredag var bla. at bage dit stenalderbrød:( selv om jeg havde smurt formen godt hang brødet ved. Øv. 
  Skidt pyt. Fredag er også strik, hygge, rødvin og lækker mad.
  Uden stenalderbrød. Grisene vil elske at få det til morgenmad;0;
  Rigtig  god hyggeaften til jer <3

   
  Svar
 9. Britt

  Min fredag minder ret meget om din, heldigvis – det er ikke helt skidt, stenalderbrødet var dog skiftet ud med græskarboller. Må du også have en god lørdag og søndag

   
  Svar
  1. Liselotte

   Jeg har lige set den og svaret og nej, den var ikke i spamfolderen. Jeg er kun online i små, korte sekvenser i løbet af dagen, så der kan snildt gå en dag eller to, inden jeg når til en mail ;-)

    
   Svar
 10. Liselotte

  Mmmm… brødet er godt og der skal vist bages endnu et, inden weekenden er omme. Fredag er bare den bedste dag og i går var ingen undtagelse. Langsom mad. Langsom hygge. Langsom aften. Jeg kan lide den fredag ;-)

   
  Svar
 11. Helle D

  Det lyder godt, eftersom jeg har et i ovnen liiiige NU! Synes godt nok, at det er en MÆRKELIG måde at “bage” på og at det så temmelig tvivlsomt ud….hi hi – men det skal bestemt komme an på en prøve! Glæder mig….

   
  Svar
 12. Britt

  Hos mig er fredag stille tempo og smilende mennesker omkring mig. Det er den dag der rummer mest plads rent mentalt. Må du også få en dejlig dag og weekend

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)