Loading...
X

Torsdag kom an!

Jeg skal ud i verden i dag. Jeg var derude i går. Frisør og siden en uddannelsesmesse gjorde kål på mig. Hold nu op, som jeg var træt om aftenen. Der skal vist ikke meget til at underholde bunden ud af mig i disse dage, men når man kun har set egne fire vægge i en uges tid, er der åbenbart ikke langt til begejstring og udmattelse.

Morgenlys

I dag skal jeg på en opgave, som er både sjælden og krævende. Jeg skal også to-tolke med en kollega, som jeg i mange år var fast makker med, når vi skulle den slags. Siden har der været langt mellem den type opgaver og desuden nogle år, hvor jeg sad på kontor og ikke tolkede, så derfor glæder jeg mig helt vildt til at skulle tolke med hende igen. Jeg har sådan savnet det.

Jeg er træt, når jeg vender hjem. Jeg er slet ikke i tvivl, men jeg glæder mig sådan til at komme ud i verden igen :-)

18 kommentarer til “Torsdag kom an!
 1. Nola

  Dejligt at være på banen igen efter en uge i hjemmets trygge (trange) rammer. Verden venter på dig….. så indtag den… og nyd den :-) Ejjjj for en skøn vase! Den ser fantastisk ud fyldt med tulipaner!
  God og dag 

   
  Svar
 2. Karin

  Du skal glæde dig over det det meget snart er weekend. Den kan benyttet til genopladning, være ude i verden og tage mod.
  Vasen med tulipanerne er så pragtfuld, kan fornemme energien.
  Ønsker dig en dejlig dag.

   
  Svar
 3. Lone

  Sikken dog en buket…. og vase ikke at forglemme. Hvor får du dog så smukke tulipaner ?….Jeg køber tit i netto, men bladene bliver gule med det samme….hold op hvor er de da smukke og en kæmpe buket :-)
  Ja det er drøjt med sådan en omgang influenza, så god weekend , når den indtræffer i morgen ;-)
  Hilsen Lone

   
  Svar
 4. Helle BB

  God tur ud i den store verden Liselotte!!! Der er nu dejligt derude.
  Jeg skal selv en tur ud i den store verden her i week enden. 50-års suprise party i Leeds, England, hvor jeg boede for snart 15 år siden  (gud hvor tiden dog går). Glæder mig helt vildt, men er lidt spændt på om jeg må få mine strikkepinde med om bord på flyveren….beskeden var at nogen lader dig tage dem med, og andre gør ikke. Jeg må have en returkonvolut med mig, i tilfælde af at jeg ikke må få dem med…
  PS: Er helt vild med det sjove mønster i din nye striktrøje. Jeg måtte straks lave en prøve for at se hvordan det fungerer. Rigtig sjovt. Nu må jeg bare have fat i noget mere garn.
  Ha’ det rigtig godt så længe!!!

   
  Svar
 5. marianne bentzen

  Jeg er da også helt vild med den vidunderlige vase, og spekulerer på, hvad det er for en. Tulipanerne er jeg også vild med, men det er jo bare med at gå igang med at få nogen købt.
  Tillykke med det nye hår, det hjælper altid lidt med en ny frisure, når man har været syg.
  Kh Marianne

   
  Svar
 6. Karin

  Dejligt at du er på benene igen. Håber de holder til alle dine planer. Og jeg må jo stemme i koret: Sikke en smuk vase og som den og tulipanerne klæder hinanden!

   
  Svar
 7. Lene Hofmeister

  Enig i, at det er en fantasisk vase – og det er en Kähler – kan fås på nettet og også forskellige pastelfarver…. Jeg kom til at trykke “Læg i indkøbskurv” ;-)  – så nu er der også en på vej til mig….
  God weekend til alle og jeg håber, Liselotte, at du næsen er helt frisk igen.

   
  Svar
 8. Liselotte

  Det blev en spændende, udfordrende og dejlig dag i går – og sikke brugt jeg var :-)

  Vasen er fra Kähler, beskrives som en skål og hedder Bozza. Jeg elsker den!

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)