18

Torsdag kom an!

Jeg skal ud i verden i dag. Jeg var derude i går. Frisør og siden en uddannelsesmesse gjorde kål på mig. Hold nu op, som jeg var træt om aftenen. Der skal vist ikke meget til at underholde bunden ud af mig i disse dage, men når man kun har set egne fire vægge i en uges tid, er der åbenbart ikke langt til begejstring og udmattelse.

Morgenlys

I dag skal jeg på en opgave, som er både sjælden og krævende. Jeg skal også to-tolke med en kollega, som jeg i mange år var fast makker med, når vi skulle den slags. Siden har der været langt mellem den type opgaver og desuden nogle år, hvor jeg sad på kontor og ikke tolkede, så derfor glæder jeg mig helt vildt til at skulle tolke med hende igen. Jeg har sådan savnet det.

Jeg er træt, når jeg vender hjem. Jeg er slet ikke i tvivl, men jeg glæder mig sådan til at komme ud i verden igen :-)

You Might Also Like

18 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. januar 2013 at 13:55

  Jeg er også meget glad for den, Sole :-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  26. januar 2013 at 10:33

  Ja, altsaa saadan en Bozza maatte ogsaa gerne finde indenfor min doer!!!1

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  25. januar 2013 at 17:55

  Det blev en spændende, udfordrende og dejlig dag i går – og sikke brugt jeg var :-)

  Vasen er fra Kähler, beskrives som en skål og hedder Bozza. Jeg elsker den!

 • Avatar
  Reply
  Lene Hofmeister
  25. januar 2013 at 10:37

  Enig i, at det er en fantasisk vase – og det er en Kähler – kan fås på nettet og også forskellige pastelfarver…. Jeg kom til at trykke “Læg i indkøbskurv” ;-)  – så nu er der også en på vej til mig….
  God weekend til alle og jeg håber, Liselotte, at du næsen er helt frisk igen.

 • Avatar
  Reply
  Karin
  24. januar 2013 at 20:15

  Dejligt at du er på benene igen. Håber de holder til alle dine planer. Og jeg må jo stemme i koret: Sikke en smuk vase og som den og tulipanerne klæder hinanden!

 • Avatar
  Reply
  ella
  24. januar 2013 at 19:14

  pleased you are up and about again….what beautiful tulips…they gladden my heart

 • Avatar
  Reply
  marremorr
  24. januar 2013 at 19:00

  Kul att du orkar ta dig ut igen! Vasen är verkligen läcker! Underbar form på den, tulpanerna passar utmärkt däri!=0)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  24. januar 2013 at 18:07

  Ja vasen er fantastisk, må vi få navnet på det. Tak ????
   

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  24. januar 2013 at 17:33

  Håber at genkendelsens glæde blev indfriet.

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  24. januar 2013 at 17:09

  Jeg er da også helt vild med den vidunderlige vase, og spekulerer på, hvad det er for en. Tulipanerne er jeg også vild med, men det er jo bare med at gå igang med at få nogen købt.
  Tillykke med det nye hår, det hjælper altid lidt med en ny frisure, når man har været syg.
  Kh Marianne

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  24. januar 2013 at 16:37

  Dejligt at du er på benene igen Liselotte, jeg sidder i mellemtiden og savler over din vase, er det mon kahler? Den er dog helt igennem vidunderlig!!

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  24. januar 2013 at 12:34

  Det lyder som en vidunderlig torsdag, bare den nu ikke gør kål på dig, når du nu først lige er ved at være på toppen igen. Pas på dig. :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle BB
  24. januar 2013 at 11:12

  God tur ud i den store verden Liselotte!!! Der er nu dejligt derude.
  Jeg skal selv en tur ud i den store verden her i week enden. 50-års suprise party i Leeds, England, hvor jeg boede for snart 15 år siden  (gud hvor tiden dog går). Glæder mig helt vildt, men er lidt spændt på om jeg må få mine strikkepinde med om bord på flyveren….beskeden var at nogen lader dig tage dem med, og andre gør ikke. Jeg må have en returkonvolut med mig, i tilfælde af at jeg ikke må få dem med…
  PS: Er helt vild med det sjove mønster i din nye striktrøje. Jeg måtte straks lave en prøve for at se hvordan det fungerer. Rigtig sjovt. Nu må jeg bare have fat i noget mere garn.
  Ha’ det rigtig godt så længe!!!

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  24. januar 2013 at 10:39

  God torsdag :)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  24. januar 2013 at 10:14

  Sikken dog en buket…. og vase ikke at forglemme. Hvor får du dog så smukke tulipaner ?….Jeg køber tit i netto, men bladene bliver gule med det samme….hold op hvor er de da smukke og en kæmpe buket :-)
  Ja det er drøjt med sådan en omgang influenza, så god weekend , når den indtræffer i morgen ;-)
  Hilsen Lone

 • Avatar
  Reply
  Karin
  24. januar 2013 at 09:30

  Du skal glæde dig over det det meget snart er weekend. Den kan benyttet til genopladning, være ude i verden og tage mod.
  Vasen med tulipanerne er så pragtfuld, kan fornemme energien.
  Ønsker dig en dejlig dag.

 • Avatar
  Reply
  Nola
  24. januar 2013 at 08:38

  Dejligt at være på banen igen efter en uge i hjemmets trygge (trange) rammer. Verden venter på dig….. så indtag den… og nyd den :-) Ejjjj for en skøn vase! Den ser fantastisk ud fyldt med tulipaner!
  God og dag 

 • Avatar
  Reply
  Rodehovedet ;)
  24. januar 2013 at 08:06

  Kan godt forstå at du klæder dig til at komme ud i den virkelige verden igen.
  Håber du får en rigtig dejlig dag :D og ikke er alt for kvæstet når du kommer hjem :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)