Tilpas krøllet

Så er ferien forbi. Hverdagen er ankommet og jeg er klar. Jeg er heldig, for jeg møder sent. Jeg har god tid til at få verden til at vende rigtigt og der er brug for det denne morgen, for jeg har sovet ualmindelig ringe natten til i dag. Jeg har været vågen et utal af gange og sidst var ved fem-tiden. Siden har jeg ikke sovet.

Det vil hævne sig senere, er jeg sikker på. Lige nu går det an. Jeg kører på kaffe.

Klar til hverdagen

Også min telefon gør klar til hverdagen. Opdateringen gik for øvrigt godt ;-)

Mit hår kører vist også på kaffe. I hvert fald er det gået amok i krøller, jeg ikke anede, at jeg havde. Det er fuldstændig ustyrligt efter den sidste klipning. Jeg har krøller, så håret står i et krus omkring ansigtet. Jeg spænder det fast i hjelm-frisure, når jeg forlader hjemmet. Måske overdriver jeg en smule, men ikke meget, for det er altså helt anarkistisk og jeg har da sjældent oplevet noget lignende, men det er i orden med mig. Jeg har bestilt tæmmere lige her og det skal nok gøre en forskel. Det plejer det.

Må din mandag blive lige akkurat tilpas krøllet :-)

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Tante T
  25. februar 2013 at 22:14

  Blame it on the moon… Min nat har også været turbulent og forstyrret, – og dagen er fortsat på samme urytmiske facon…
  Måske der snart er vater i tingene igen og ro i maven, håber jeg…
  Håber hverdagen angriber dig venligt :)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  25. februar 2013 at 17:46

  Jamen du godeste, hvor vi sov lidt herhjemme i nat. Alle havde haft en urolig, søvnløs nat, men fuldmånen får skylden ;-)

  I nat sover vi grundigt og syv kvarter i timen, så vi kan indhente :-)

 • Svar
  pernille henriksen
  25. februar 2013 at 13:32

  Dårlig søvn stemmer godt med at det er fuldmåne i disse dage :-)

 • Svar
  Catarina
  25. februar 2013 at 13:28

  Dejligt med en sen start efter en dejlig ferie. Du må have en god dag Liselotte :-)

 • Svar
  Gitte
  25. februar 2013 at 13:07

  Sådan en mandag efter ferie, er altid lidt krøllet, det tager lidt tid at blive strækt ud igen, efter man i ferien har krøllet sig sammen, mon ikke ved aften tid jeg er ved at være der.

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  25. februar 2013 at 12:15

  Det skulle jeg da have vidst med din nat, for så kunne vi have fået en god lang snak sammen…
  Jeg hader de nætter, men ved de kommer og går som det passer dem… så intet er der at gøre…
  ………måske bortset fra den underholdning vi kunne have givet hinanden midt om natten..

 • Svar
  Ine
  25. februar 2013 at 11:40

  Ingenting er som en litt sen dag, mandag etter ferie!!!
  Har hatt “ferie” vi også, men når junior har vært syk og fortsatt er syk, ønsker jeg meg litt mer fri…
   
  Strålende mandag til deg:)
   
  Ine

 • Svar
  Sidsel
  25. februar 2013 at 10:21

  Det bliver så dejligt med nyt hår. Luksus at være ved frisør. Da jeg så dit billed med ring og smykker, så kom jeg til at kigge på min hånd….. Min vielsesring er væk!!!! Jeg har smidt den til vask på sygehuset. Damn!! Så nu har jeg ringet rundt til diverse afdelinger. Piss oss.

 • Svar
  Nola
  25. februar 2013 at 09:47

  :-D Også en dejlig krøllet mandag til dig. 

 • Svar
  Fru Roed - rodehovedet
  25. februar 2013 at 09:31

  God mandag til dig :)
  Har selv første dag efter ferien. Det kræver lidt at komme igang igen ;)

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  25. februar 2013 at 09:04

  Dejligt at kunne møde sent efter en ferie, krøller eller ej !
  Frosten gør også sit ved håret, men det er jo ikke noget nyt fænomen i denne vinter.
  Rigtig god uge til dig.
  Kh. Lene.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)