10

Hvad er den af?

I dag kan man da tale om gråvejr. Ensfarvet vejr. Blæsevejr. Regnvejr. Uforsonlig og stejl insisterer vejrguden på at indtage Aalborg med vejr, der mest af alt hører efteråret til.

Godt at solen skinner indeni. Forude ligger sjove og hyggelige timer og venter. Både ude i byen og på kontoret skal jeg slå folder i dag. Det er godt.

Fiskeren

Jeg er klar om et øjeblik. Jeg skal bare lige have fundet min sydvest.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Nola
  19. april 2013 at 06:38

  Hvor herligt, det billede vækker barndomsminder! Mine bedsteforældre i midtjylland havde sådan et hængende i stuen, og det har jeg kigget på hver søndag til kagespisning og sodavand i hele min barndom :-D Skønt :-)))
  Tak for kigget :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. april 2013 at 10:13

   Mine morforældre havde det også og jeg har præcis samme oplevelse :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. april 2013 at 17:17

  Her er bare VILDT blæsende, gråt og væmmeligt, men solen har lige været fremme midt på dagen :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  18. april 2013 at 16:30

  Håber at vinden aftager en del i aften, her skal jeg nemlig gå fakkeltog igennem Aalborg, tænker at det kan blive en smule farligt med den vind. Jeg kan heldigvis godt leve med gråvejr i dag, hvis vi så får godt vejr i weekenden, jeg krydser fingre. Håber at du får en god dag, både rundt i byen og så selvfølgelig også på kontoret.

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  18. april 2013 at 09:45

  Surt og koldt på Sjælland. Det er svogers fødselsdag – tænker mit, hmmm. *SS*
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  18. april 2013 at 09:35

  Her er det heldigvis, kun overskyet og ingen regn, så jeg satser på tørvejr. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  18. april 2013 at 09:17

  Her på Mols er der også  ski hamrende koldt… Igen… Øv nu troede jeg lige. 
   

 • Avatar
  Reply
  Mette
  18. april 2013 at 09:02

  Jeg tror, jeg skal på loppemarkedet efter sådan et billede… det er så kikset, at det kunne være helt sjovt at have sådan et hængende :-)

 • Avatar
  Reply
  Lise Meinertz Hansen
  18. april 2013 at 09:02

  Hej Lise Lotte
  Også storm her i Struer, dog med sol og blå himmel, så jeg skal ikke klage. Men det er heldigt at håret hænger fast i den ene ende på sådan en dag. Jeg vil bare så frygtelig gerne se hele din lilla strik, gir´ du sådan et billede.
  Og så tak for handlen i fredags hos Garnudsalg. Jeg anbefaler garnet vidt og bredt, for det er bare en superlækker kvalitet. Den første trøje er smuttet af pinden og mangler bare at få hæftet nogle få ender.
  Hav en skøn regnvejrsdag i Ålborg
  Lise

 • Avatar
  Reply
  Joan
  18. april 2013 at 08:34

  Fat mod – solen er kommet igennnem i Thy. Mon ikke det også lysner længere nord på. 
  Tak for billedet. Sådan et hang på loftet i mit barndomshjem. Sikkert et arvestykke….havde helt glemt ham!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)