21

Knappet og klar eller hvordan jeg synes, at lilla er svært at vente på

Efter formiddagens ihærdige indsats på den praktiske front, lod jeg mig falde ned i en stol oppe ved langbordet, for at fordybe mig i lidt strik.

Jeg endte med at samle masker op i et maskeben indenfor den hæklede kant og det blev rigtig pænt. Bagsiden, med den hæklede bræmme, lægger sig pænt og ordentligt ind til bagsiden af strikketøjet, uden jeg behøvede gøre yderligere. Enderne blev hæftet og jeg brugte lidt tid på at vælge knapper. Jeg endte i min vintage-knapsamling, hvor jeg fandt en stak umage, men smukke knapper, som blev syet i trøjen med lilla tråd.

Knappet og klar

Trøjen har svulpet en forsigtig tur i vaskemaskinen og er nu lagt til tørre. I morgen er den klar til brug. Jeg glæder mig.

Nu er det vist tid for lidt forberedelser til aftenens workshop. Det skal pakkes en pind eller to, ligesom der skal provianteres på fiberfronten, så jeg er klar til at suge til mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide