10

Den sidste i denne omgang …

Anden juledag. Huset er stadig helt stille. Jeg har ryddet de værste spor efter gårsdagen og lidt af nattens udskejelser af vejen, inden resten af huset står op. Opvaskemaskinen klarer det meste for mig. Resten er klaret med en oprydning og lidt puderyst.

Det er herlige dage, vi har. Vi hygger, spiser, spiller, griner og har det rart. Lige hvad vi trængte til. Afslappet, rart og uforpligtende.

Juletræet

Vi havde egentlig afskaffet juletræet. Den beslutning holdt ikke længe. Det står i stuen og lyser, når jeg står op om morgenen og jeg elsker det. Der er en ganske særlig stemning over de stille morgener, hvor jeg nøjes med lyset fra juletræet, et par stearinlys og en kop morgenkaffe, mens jeg strikker en pind eller to. De der øjeblikke, hvor jeg er alene velvidende, at resten af huset vågner om et øjeblik. Dem elsker jeg.

I dag er sidste dag med gæster i denne omgang. Vi skal nyde den. Jeg håber, at du også nyder din 2. juledag.

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Peter
  27. december 2013 at 21:22

  Aj – læste lige puderyst som rystepudser – tænkte “Det var ligot grov rengøring der” – Men det var da godt det ikke var nødvendigt :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. december 2013 at 11:20

   Juletræet er forvist til Feddet igen. Jeg har brug for rene flader, når jeg er travl og det er jeg i år, så der er næsten ikke mere jul her i huset. Nytåret er en frisk start og det må mit hjem gerne afspejle ;-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  27. december 2013 at 17:36

  Det lyder til at julen har været lige som den skulle være, godt at i alligevel fik et træ, det er nu så hyggeligt. Er helt enig med dig, der er ikke noget som stille morgener, hvor man bare kan være og nyde stilheden og visheden om at den ikke vare ved:-)

 • Avatar
  Reply
  sidse
  27. december 2013 at 14:14

  Stille dage med ro til ingenting. Det er altså luksus.

 • Avatar
  Reply
  Henriette
  27. december 2013 at 11:37

  Her står juletræet til helligtrekongersdag. Min anden juledag stod i fødselsdagsfejringens tegn, med familiebesøg fra nær og fjern ????. Jeg elsker at kigge på træet, som har været lille men flot i år ????

 • Avatar
  Reply
  Camille Milk
  26. december 2013 at 19:22

  Godt du fik dig et juletræ, for det er da blevet til et ret fint et ;-)
  Kh Camille

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  26. december 2013 at 10:46

  Glædelig jul til dig og familien. Jeg elsker de stille morgner og nyder at få min hjerne med. :-)
  Rigtig god dag til dig og dine. 

 • Avatar
  Reply
  Connie // Larsens Blog
  26. december 2013 at 10:41

  Kan helt tilslutte mig den morgenstemning :-)  … mit juletræ forlader stuen i dag … trist, men det har stået inde i 5 dage nu, og er så småt begyndt at drysse. Det var et smukt træ i år – ikke så højt, men meget tilpas i højde og drøjde :-) … Julepynten bliver pakket væk i dag … i morgen skal der gøres rent, og så er hjemmet klart til at tage hul på et nyt år lige om lidt :-) … Rigtig dejlig 2. juledag til jer også :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  26. december 2013 at 10:32

  Nyder også de stille og uforpligtende juledage. Vi skulle egentlig heller ikke have haft et juletræ, men nu står det her – bare i lille udgave – og dufter så dejligt. Minder om skov og traveture og alt det, jeg elsker ved naturen… :-)

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  26. december 2013 at 10:16

  Glædelig jul
  Jeg har detlige sådan… elsker at kuletræet lyser mens jeg drikker min morgenlatte…..
  god fornøjelse med jeres 2. juledag

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)