74

Høstjakke

Jeg har været i gang med Høstjakke mere end én gang, men måske er jeg bare startet i de forkerte farver. Først grøn. Så rosa. Hver gang er de endt i ingenting og diskret fortrængning, men så mødte Lisette på arbejde med en påbegyndt af slagsen i denne farve. Det kan vist ikke overraske nogen, at jeg så var solgt til stanglakrids. Den er jo lys. Nærmest grå ;-)

Lisette har strikket andet siden og er endnu ikke færdig med sin, men jeg har lynstrikket og kunne forleden indvie min skønne, lyse Høstjakke.

Høstjakke fra Pickles

Høstjakke fra Pickles

Det er i dén grad en vinder. Jeg har da sjældent båret noget så blødt. Jeg kunne bo i den. Den er sådan en rigtig hverdagsting. Nem, bekvem og praktisk og så gør det jo ikke noget, at den tillige med er smuk.

Høstjakke fra Pickles

Fakta:

Opskrift: Høstjakke fra Pickles.no strikket i str. XL.  Jeg er vild med disse halvange jakker/cardigans, så denne er også meget velkommen i garderoben.

Garn:  Italiensk Tweed fra Garnudsalg i skøn forening med  Blackhill Kid Silk Mohair samme sted fra danner sammen bund for en skøn, lun og overmåde blød Høstjakke.

Pind: 6

Garnforbrug: I alt 608 gram efter vask nogenlunde fordelt med 510 gram Italiensk Tweed og 110 gram Blackhill  Kid Silk Mohair.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Dejlig, skøn og lækker. Jeg elsker den bløde overflade og kombinationen af de to garner er noget nær perfekt. Jeg har sjældent ejet noget så blødt og rart, som denne Høstjakke.

Modifikationer: Jeg har valgt at lave min egen version af I-cord eller hestetømmen langs forkanten. Jeg strikker den over tre masker og jeg beskriver teknikken lige her. Jeg har desuden valgt at lave ærmer i fuld længde og med indtagninger hele vejen, ligesom jeg har valgt at afslutte ærmet med en hestetømme, som den, der er anvendt på forstykker og bagkant. Jeg kan lide, at de lange ærmer afsluttes på den måde og det er en rar fornemmelse med det hold, den kant giver.

Skulle jeg strikke modellen igen, ville jeg ændre på maskefordelingen. Jeg synes, at der bør være færre masker i nakken og i stedet lidt flere startmasker til ærmerne, så jakken får et mere harmonisk og flatterende udseende.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

You Might Also Like

74 Comments

 • Avatar
  Reply
  Stine Petersen
  2. april 2016 at 13:42

  Jeg er er ved at strikke høstjakken :) og har købt garnet i garngaragen.. Men jeg er lidt bange for at jeg ikke har garn nok, og den farve jeg har købt ser ud til er udgået :/ jeg har købt garn til en str M, men strikker en Xs

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. april 2016 at 13:51

   Hej Stine. Jeg synes da, at du skal kontakte butikken, hvor du har købt garnet. Det ville jeg da gøre. Desværre er det slet ikke det samme garn, vi sælger i Garnudsalg, så vi kan ikke hjælpe dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Nanna
  28. januar 2015 at 19:04

  Jeg er igang med den første høstjakke, i italiensk Tweet fra jer, og er meget glad for garnet. Jeg er meget vild med at du har tilføjet I-cord langs kanten, og tænker at jeg vil prøve det samme. Jeg kender teknikken, men tænkte om du bare fortsatte med at samle masker op når bagstykket er færdigt?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. januar 2015 at 10:18

   Nej, den strikker jeg samtidig med, at jeg strikker retrillerne. Søg efter i-cord her på siden :-)

 • Avatar
  Reply
  Katja
  7. januar 2015 at 09:48

  Hulk!!!Mangler assistance!er gået igang med høstjakken og er nu ved at pille op for 4. gang!
  Skal der tages ud på både ret og vrang side?Kan ikke få maskerne til at stemme når jeg kun tager ud på retsiden,har 100 m for lidt når jeg er nået til 25. raglanindtagning.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  8. december 2014 at 03:34

  Du skriver, du vil ændre maskefordelingen, næste gang du stikker høstjakken – hvordan ??? Jeg skal i gang med den til min datter.
  Bh

 • Avatar
  Reply
  Bente Lassen
  24. oktober 2014 at 23:23

  Hej Liselotte
  Har du opskrift -link – vejledning til lommerne på høstakken. Jeg har strikket den med ærmestart på 6 masker og strikket hætte på som er lukket bag med L-cord. Super flot i garn fra Garnudsalget.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. oktober 2014 at 10:11

   Prøv at bruge mit søgefelt nederst på siden, Bente :-)

 • Avatar
  Reply
  Jannie Helle
  3. september 2014 at 17:20

  Hold da op, en flot farve! Kan det passe, at de farver, du har brugt, ikke længere findes?

 • Avatar
  Reply
  Ella Marie
  26. august 2014 at 21:09

  Hejsa og tak for dette inspirerede forum. Jeg kan ikke finde Italian Tweed på Garnudsalg.dk – mon I får det igen?

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Jakobsen
  25. august 2014 at 22:45

  Hej. Kan høstjakken strikkes som lukket trøje? SKAL den strikkes af flere tråde? Mvh Dorthe

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   26. august 2014 at 07:53

   Høstjakken ER jo en åben cardigan og den er oprindelig strikket af to tråde. Du kan gøre et af to; skriv til Pickles i Norge og spørg dem (de har lavet opskriften og kan sikkert svare dig) eller måske kigge dig om efter en sweater (det er vist sådan en, du efterlyser), som er strikket af et enkelt garn :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  25. august 2014 at 16:06

  Hej Liselotte,
  Jeg planer på at gå i gang med denne skønne jakke lige om lidt – jeg skal bare liiige have købt garn. Har for et par minutter siden snakket med en mand, som jeg formoder er din rare husbond, som foreslog mig 600 g. italiensk tweed og 4 bundter mohair. Men når du nu har brugt så lidt i din str. xl, tror du så ikke det er nok for mig at købe 500 g. italiensk tweed og 2-3 bundter mohair til en str. L?
  Mvh Charlotte

  • Liselotte Weller
   Reply
   Liselotte Weller
   25. august 2014 at 17:20

   Hmmm… det er sådan lidt vanskeligt at sige, Charlotte, for det kommer jo an på din strikkefasthed. Jeg ville nok bestille lidt mere end 500 gram Italiensk Tweed og vær gerne opmærksom på, at jakken ifølge opskriften er temmelig kort. Mindre end tre nøgler Silk Mohair ville jeg ikke turde bestille :-)

   • Avatar
    Reply
    Charlotte
    25. august 2014 at 19:38

    Okay, jeg bestiller bare så jeg har rigeligt! Det er stadig meget billigere end det forslag jeg fik fra min lokale garnbutik! ;)
    Jeg synes egentlig også at de billeder jeg har set viser at jakken er meget kortere end den der kan ses på Pickles egen hjemme side, hvordan kan det være?

    • Liselotte Weller
     Reply
     Liselotte Weller
     25. august 2014 at 19:45

     Tja… hvorfor mon? Jeg gætter på, at modellen bærer en lidt for stor Høstjakke, som samtidig måske sidder trukket lidt tilbage i nakken, så den ser længere ud, end den egentlig er, for den er faktisk ikke spor lang, men man kan jo heldigvis prøve undervejs og selv regulere… hvis man har garn nok :-)

 • Avatar
  Reply
  Karina Sofie
  4. august 2014 at 20:33

  Tak for dit svar. Det giver selvfølgelig god mening :-)
  Og beklager den halve besked ovenfor. Det glippede lige med at få trykket SEND for tidligt ;-)

  Karina Sofie

 • Avatar
  Reply
  Karina Sofie
  3. august 2014 at 19:34

  Hej Liselotte.
  Sikke en skøn jakke! Jeg er nødt til at eje en – og jeg kender heldigvis èn, der kan hjælpe mig med at strikke den. Men kan du hjælpe med lidt rådgivning til køb af garn? Den skal strikkes i str. S, og så tænker jeg, om det mon er nok med 500 g. italiensk tweed? – så jeg kan “nøjes” med at købe det :-)

  Mange begejstrede hilsner
  Karina Sofie

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. august 2014 at 13:12

   Det tror jeg, at det er, Karina, men det kommer jo altid an på strikkefasthed med mere, så det er altså kun vejledende :-)

 • Avatar
  Reply
  Karina Sofie
  3. august 2014 at 19:28

  Hej Liselotte.
  Sikke en skønne sag! Jeg er nødt til at eje sådan en – og kender heldigvis en sød kvinde, der kan hjælpe mig med at strikke den. Men når det kommer til køb af garnet

 • Avatar
  Reply
  henny
  24. juni 2014 at 23:11

  Jeg har strikket siden jeg var 15, men det er simpelthen noget ved denne mønster som jeg bare ikke fatter. Nu har jeg strikket 10 cm i troen om at det er rigtigt, men jeg kan se at det er fuldstændigt forkert. Jeg fatter ikke den norske opskrift mht udtagningerne. Kan du mon hjælpe??
  retsiden: strik ret til 1maske før MM, lav udtagning, 1 vrang, MM, lav udtagning…. skal jeg gøre dette ved hver MM? altså 4 gange på hver pind.
  vrang: strik ret til første MM, strik vrang til næste MM, 1 ret, strik vrang til 1 maske ligefør MM, 1 ret, MM, strik vrang til sidste MM, strik ret pinden ud

  Er dette korrekt??

  • Avatar
   Reply
   Ida
   22. september 2015 at 08:47

   Jeg havde kæmpe problemer selv! Det tog mig 3 dage at regne den ud.
   Jeg kan evt hjælpe dem som skal bruge lidt hjælp til pind 2:

   Pind 2 (ret):
   Strik ret til 1 maske inden markør 1, udtag en maske til højre og strik derefter den sidste maske (altså den du stoppede ved) vrangt. Flyt markør 1 fra venstre til højre pind og start med at udtage en maske til venstre lige efter markør 1, strik til næste markør, udtag en maske til højre, flyt markør 2 fra venstre til højre pind, strik 1 maske vrangt og udtag en maske til venstre. Strik videre til 1 maske før markør 3 og gentag.

   udtagning til højre og venstre ses her:
   http://www.pickles.no/oke-hoyre-venstre

 • Avatar
  Reply
  Inger Petersen
  26. februar 2014 at 20:51

  Har lige købt opskriften på høstjakken – den er lige mig. Jeg har strikket efter norske opskrifter før, men kan ikke helt greje, hvordan jeg får ryggen længere end forstykkerne – er det noget du kan forklare helt kort? Jeg har læst opskriften igennem nogle gange. 
  Vil gerne komme forbi butikken hos jer den 28.3, da vi er på ferie i Hune – har I åbent den dag?  Glæder mig i hvert fald til at finde og købe garn til høstjakken. 
  Og i øvrigt – stort cadeau til jeres garn og ikke mindst jeres service, når man ringer til jer. 
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. februar 2014 at 08:09

   Jakken bliver kortere foran, fordi det er retstrik hvorimod bagsiden er glat, som vil virke længere :-)

   Omkring åbent den 28. marts, må du enten ringe til dem eller holde øje på hjemmesiden eller facebook Inger. Jeg er jo ikke en del af hverdagen derinde mere :-)

 • Avatar
  Reply
  EllenM
  10. februar 2014 at 18:24

  Allerførst tak for dejlig inspiration.   Jeg er igang med min første sweater i Mohair og Alpacha, men har problemer med alle de små hår fra Mohairen i møbler – på mit tøj osv.  Kan så også se, at jeg strikker på en noget større pind og derfor løsere.    Er der sammenhæng mellem alle de små hår og strikkefasthed ?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   10. februar 2014 at 18:58

   Det tror jeg såmænd ikke, at der er. Mohair fælder. Længere er den ikke Ellen :-)

   Nogen siger, at man kan komme lidt af fældningen til livs ved at fryse strikken et døgns tid. Andre, som mig selv, oplever, at fældningen aftager ret hurtigt efter ibrugtagning, men mohair vil ALTID fælde og Blackhill Silk Mohair er endda en af de kvaliteter, jeg har prøvet, der fælder allermindst, så jeg tror bare, at du må acceptere, at vil du have mohair… ja, så fælder det altså lidt :-)

 • Reply
  Frustrationer og små, stribede glædesspredere af Slagt en hellig ko
  9. februar 2014 at 13:50

  […] nemt og ikke for stort og tungt efter de sidste ugers sværvægtere i form af Kashmir Cardigan og Høstjakken. Nu er det til de små, der […]

 • Avatar
  Reply
  Merete Laurbjeg
  9. februar 2014 at 06:51

  Jeg synes rigtig godt om hestetømmerne, men kan ikke regne ud, hvordan den er lavet i kanten af ærmerne., hvor den går på tvæs.  Er den syet på ? Mvh. Merete

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. februar 2014 at 09:26

   Den er strikket på ærmet. Prøv at Google hestetømme eller I-cord. På YouTube kan du finde masser af instruktioner i, hvordan du gør Merete :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle Aarosin
  8. februar 2014 at 16:21

  Hej Liselotte…. Den er super smuk, lige mig ;-)
  har bestilt Italiensk Tweed og fik det i går sammen med andet lækkert garn, men vil høre strikker du i 2 tråde Italiensk Tweed? 
  Jeg har Silk/mohair også selvfølgelig ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. februar 2014 at 09:25

   Jeg strikker med en tråd af hver kvalitet :-)

 • Avatar
  Reply
  Laila Steensen
  7. februar 2014 at 22:56

  Hej
  Jeg er helt vild med trøjen. Klar til at bestille garn, men kan ikke finde de farver du har brugt? Kommer de igen?
  Mvh Laila

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. februar 2014 at 12:16

   Nej, de farver kommer ikke umiddelbart igen. Der er solgt ENORME mængder af de to farver i løbet af de sidste to uger og ingen kunne vist have forestillet sig, at mere end 70 kilo tweed i Rubjerge Knude ikke rakte, men sådan er det. Nu er der andre og meget smukke farver tilbage på hylderne derinde. Prøv at tage et kig. Måske er der en af dem, du falder for :-)

 • Reply
  UpCycled Høstjakke eller hvordan lommer bare kan vise sig at være en nødvendighed af Slagt en hellig ko
  6. februar 2014 at 18:10

  […] har jo strikket den skønne Høstjakke fra Pickles og jeg elsker den. Den er blødere end blød, varm og utrolig hyggelig, så der er […]

 • Avatar
  Reply
  Hanne Kjær Bitsch
  2. februar 2014 at 16:05

  Hvor er det en skøn jakke  –  og endelig finder jeg noget, jeg kan bruge min italienske tweed til. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde nogen opskrift , som jeg mente kunne bruges til “Den blå time”.
  Men da jeg ikke er den mest erfarne strikker, håber jeg du kan hjælpe mig lidt på vej.
  Jeg vil strikke den i str. XXL og har 500 g af “Den blå time”. Tror du at det vil være nok, hvis jeg køber 200 g ekstra?
  Så vil jeg som du også have Blackhill  Kid Silk Mohair strikket sammen med den Italienske Tweed. Hvor meget skal jeg have af den, og hvilken farve kunne du – som er så god til at sætte farver sammen – mene vil klæde den blå Tweed?
  Lige nu kan jeg slet ikke vente med at komme i gang, men jeg skal jo lige have bestilt opskriften.
  Hilsen og nyd nu resten af din søndag – måske har Oline været i køkkenet og forkælet dig med lidt hjemmebag :-)
  Knus fra Hanne i Hedensted
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   8. februar 2014 at 12:14

   Kære Hanne, jeg kan kun opfordre dig til at ringe til Garnudsalg i deres telefontid, for det er så meget nemmere for dem lige at rådgive dig omkring farverne, fordi de står klods op ad dem. Det gør jeg jo ikke ;-)

   Silk Mohair er tilbage på hylderne i løbet af den kommende uge, hvis vi er heldige og så ville jeg ringe til dem i en fart, fordi det så er nemt for dem at rådgive dig om det bedste valg i den kvalitet :-)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  2. februar 2014 at 14:57

  Super flot :-)
  Høstjakken, bliver skisme ikke ringere af, at blive strikket i jeres Cashmere, skal jeg hilse at sige :-)
  God dag til dig og dine :-) :-) :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  2. februar 2014 at 12:02

  Virkelig virkelig smuk… når jeg ser sådan en jakke, ville jeg ønske, at jeg kunne strikke.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. februar 2014 at 14:37

   Du kan altså lære det på et øjeblik, Mette! Jeg lover det! :-)

   • Avatar
    Reply
    Mette
    6. februar 2014 at 19:08

    Nu har jeg købt opskriften – så tænker jeg, at jeg kaster mig ud i noget garnkøb også :)

 • Avatar
  Reply
  sidse
  2. februar 2014 at 11:54

  Det må være sådan at have mange børn. Man elsker dem alle. Tror jeg. Den hersens Høst Jakke… Uhhhmmmm! Sammen med en Kashmir behøver man aldrig mere……. ! Noget!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. februar 2014 at 11:57

   Nemlig Sidse! Det er kærlighed :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2014 at 11:08

  Til de af jer, som spørger om opskriften, så har jeg linket til den oppe i indlægget :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  2. februar 2014 at 10:20

  Dejlig, smuk trøje. Gik så på Ravelry – så  rosa Sommersky. Hmm mine brune arme i den til sommer, kunne jeg godt forestille mig:-). må jeg være så fræk at spørge, hvilken opskrift har du brugt? Kan læse mig til noget Isager, men at du selv har fikset den lidt op:-).  Må jeg måske komme forbi Garnudsalget og røre lidt på garnerne? Vi skal nemlig snart til Hjørring:-) mvh Mette 

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. februar 2014 at 11:17

   Det er en hjemmelavet opskrift, som er test-strikket og forhåbentlig bliver tilgængelig inden foråret for alvor sætter ind :-)

   • Avatar
    Reply
    Mette
    2. februar 2014 at 13:29

    Det vil sige at Sommerskyen  svæver rundt og snart bliver nedfældet i en opskrift????? Jeg vil glæde mig og kan næsten ikke vente. Vinterferie i uge 7 og ingen strikketøj = må omkring Garnudsalget.  Kan man måske komme andre dage end fredag????????? Kærlig hilsen Mette 

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     2. februar 2014 at 14:36

     Måske… tiden vil vise, om den levner lommer, så jeg når at skrive den ren :-)

     Desværre er der ikke tid til, at der kommer kunder forbi lageret i hverdagene. Der er meget travlt og vi er nødt til at prioritere, at alle modtager deres ordrer hurtigst muligt, fordi ingen af os kan lide at vente ;-)

 • Avatar
  Reply
  Vigdis S.
  2. februar 2014 at 00:06

  Har strikket denne jakken i 2 tråder Blackhill Silke  Uld Appelsin og en tråd Kid Mohair Silk farge 2. Den er bare nydelig! Enig at det kunne vært gjort noen endringen i mønsteret. 

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Sørensen
  1. februar 2014 at 23:28

  Lækker trøje/cardigan. Hvor kan man få fat i opskriften???
  Lige blevet medlem – er meget interessant.

 • Avatar
  Reply
  Jane
  1. februar 2014 at 22:19

  hvor er den smuk. sksl da vidst lige kigge nærmere på den garn kombi – engang. Jeg skal lige have gjort plads i lageret og vente på nye forsyningsnuligheder til Australien. 

 • Avatar
  Reply
  Birthe
  1. februar 2014 at 21:20

  Kun et ord: LÆKKER
  (den frister voldsomt :-) , har ikke frekventeret Garnudsalg  før, måske det skal være nu……)
  Birthe 

 • Avatar
  Reply
  Mona Elisabeth Pedersen
  1. februar 2014 at 21:17

  Det er bestemt en lækker jakke.
  Min er lige på trapperne – skal lige have fundet ud af, om man kan tilføje Icord i nakken, der for længst er færdig + om jeg kan tilføje Icord i åbningen, efter at jakken er færdig. Det pynter unægteligt.  Din ser ud til at være af noget rigtig lækkert garn :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. februar 2014 at 11:07

   Det kan man sagtens Mona Elisabeth. Du skal bare starte med at samle masker op langs hals/nakke og så strikke hestetømmen på :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette
  1. februar 2014 at 21:05

  Hvor købes opskrift?
  På pickles.no…… eller?

 • Avatar
  Reply
  Jette
  1. februar 2014 at 21:01

  Hvor er den bare fed :-)   Wauw…
  Har lige strikket tempelblomst af garn fra jer, og uha det er lækkert ;-)
  Den her er simpelthen et must have….., og vil gerne i gang HURTIGT.
  Kommer der flere farver i de to garner ?
  Hvordan får du lavet den kant på ærmer ??

 • Avatar
  Reply
  Kristin
  1. februar 2014 at 20:12

  Den er så lækker. Har lige købt opskriften. Strikker du med en tråd af hver?

 • Avatar
  Reply
  Yt
  1. februar 2014 at 20:09

  Den ser skøn ud, er vild med det nisterede garn.

 • Avatar
  Reply
  Janne
  1. februar 2014 at 19:25

  Wooooow må flux igang. Bestiller det samme garn hos jer.  Den grå er lækker.  Så tar jeg bare pink rød og orange striber i næste hug.  

 • Avatar
  Reply
  Dorte/familiefletninger
  1. februar 2014 at 18:14

  Den er virkrlig lækker. Og hold op hvor er du sej til at strikke!!

 • Avatar
  Reply
  Frk.Anemone / Ulla
  1. februar 2014 at 17:50

  ej… den ser ud som noget jeg bare MÅ prøve af en skønne dag. Gemmer lige opskriften :)
   
  Ulla

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 18:37

   Den er skæppeskøn Ulla :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  1. februar 2014 at 16:46

  Smuk -smuk som altid fra din hånd. Har allerede været på lageret efter garn fra Garnudsalg. Et lille spørgsmål har du lavet et knaphul eller bruger du en nål? 
  God bedring og god weekend fra Luxemboug

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 18:35

   Jeg lader den være åben eller bruger en nål Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  1. februar 2014 at 16:11

  Den kunne jeg godt bo i ;O))) Så flot. Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  Jette
  1. februar 2014 at 15:46

  Jeg estartede på min udgave i går: Italiensk Tweed i Hjerl Hede, Kid Solk Mohair i sort og så lige en tråd dark grey Blank Morbærsilke. Den ligner noget, jeg skal slide op.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 18:33

   Den bliver så blød, at du græder Jette ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  1. februar 2014 at 15:32

  Uha. Jeg har gang i en høstjakke, så jeg håber, den ikke er alt for håbløs i proportionerne.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 15:39

   Det er den bestemt ikke Lone, men der er plads til små forbedringer, synes jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  1. februar 2014 at 15:30

  Hold nu op med at friste sådan Liselotte – jeg ender med et lager af den anden verden af lækkert garn og en masse opskrifter. Og jeg strikker på SÅÅÅ langsomt. ;-)
  Aiii, den er er super fed og ja, den konne jeg også godt tænke mig at strikke, må vist heller forbi Garnusalg.dk, min eneste og bedste garnpusher ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 15:36

   Vi vil glæde os til at se dig – både virtuelt og in-person, hvis det skulle lykkes på et tidspunkt Catarina :-)

 • Avatar
  Reply
  Annes indfald
  1. februar 2014 at 15:26

  Jeg er nået til den konklusion, at vi har en indre farvenøgle! Hver gang jeg forsøger at være kreativ med de modsatte farver, ender det i pilopbunken….  Nu udforsker jeg det jeg helt (næsten da) uden problemer kan få til at spille! 
  Det er en dejlig farve (også til min farvennøgle) Jeg vil give dig ret i at den vil have godt af at blive rette op i proportionerne…. Men det fikser du da i en fart!
  Strikkehilsner Anne

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. februar 2014 at 15:30

   Vi er vist bare udstyret med yndlinge og det er da godt, for så er vi forskellige allesammen og det giver liv og glade dage :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)