16

Frustrationer og små, stribede glædesspredere

Vi har været i gang siden morgenstunden med at tage fotos. Det er ikke min yndlingsbeskæftigelse, for jeg bliver fyldt af frustrationer. Jeg er en glad amatør med meget lidt forståelse for teknik. Det interesserer mig ganske enkelt ikke det mindste. Jeg elsker at fortælle en historie med mine fotos. Ikke at være teknisk dygtig. Det ses…

Når jeg bliver for utålmodig eller irriteret, holder Kenneth hånden under mig. Han giver en pause og et kram. Så finder jeg kræfter og tålmod til at fortsætte lidt endnu.

Nu er vi gennem det, der var planlagt. Nu er tingene pakket sammen, fotos efterbehandlet og jeg klar til endelig at holde weekend. Det er på tide, hvis du spørger mig. Jeg vil nemlig gerne strikke lidt. Let, nemt og ikke for stort og tungt efter de sidste ugers sværvægtere i form af Kashmir Cardigan og Høstjakken. Nu er det til de små, der strikkes.

Starten på en raglansweater

Raglansweater strikket i en tråd ubestemmelig tynd og gammel følgetråd fra Kenneth og en tråd skiftevis Henna og Bølge Blå i Blackhill Højlandsuld.

Jeg strikker små, nemme raglan-sweatre i striber og med lidt strukturmønster. Oppefra og ned. Lige ud ad landevejen. Det dur, for min hjerne er vist også på overarbejde i disse dage, hvor jeg bruger kræfter på at finde vej ind i en ny hverdag med engagementer både ude og hjemme.

Raglan-sweater

Raglan-sweater strikket i en tråd Blackhill Højlandsuld i skiftevis farven Henna og farven Hindbær.

Den først er færdig. Den mangler at få hæftet ender og så skal den en tur i vaskemaskinen senere, når den kan få følgeskab af den næste og den næste og den…

Det er søndag. Jeg skal lige i gang med forberedelserne til arbejdsugen, der venter forude, men om en times tid er jeg færdig med det og kan smide mig i sofaen. Jeg holder fast i den plan :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lina
  12. februar 2014 at 11:40

  Så søde trøjer. Er der mon nogen, der har lavet en voksen model/opskrift?

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  10. februar 2014 at 10:43

  Arhhhh, så er det vist heller ikke værre. Vi andre (læs JEG) kan i hvert fald sagtens tyde både kvalitet og skønne farver…
  Kh. Lene.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. februar 2014 at 08:19

  Du godeste hvor jeg hader de der produktfotos og snart må der stå kursus til Liselotte på vores program herhjemme :-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  9. februar 2014 at 19:58

  Fuld forstaaelse for dine frustrationer ;-) Den der foelgetraad har jeg ogsaa, kiggede paa den saa sent som igaar ;-)
   

 • Avatar
  Reply
  Nana Hecquet
  9. februar 2014 at 17:06

  Du tager nu ellers nogle lækre billeder! Jeg har selv en internetbutik som jeg fotograferer til, og jeg kender præcis frustrationen du beskriver. Min familie foreslår af og til at jeg lærer om alle indstillingerne på mit kamera, men det er ikke lige blevet til noget endnu …
  God frieftermiddag og -aften!

 • Avatar
  Reply
  Christina
  9. februar 2014 at 15:50

  Nyd resten af søndagen! Det er velfortjent.

 • Avatar
  Reply
  Ellen
  9. februar 2014 at 15:44

  Hvis det er det nye “studio” der får strikken til at se så lækker ud så siger jeg mums…. Og så tænker jeg på at du tilbage før 2008 lavede en cafe latte baby sweater opskrift…. Den har jeg brugt et par gange, også til større børn…. Den kan man vist finde ved at søge på cafe latte på bloggen :-) hvis ikke man lige har den der børnestrik bog ved hånden….

  • Avatar
   Reply
   gittesp
   10. februar 2014 at 08:26

   Tak, men latten er vist taget af igen….. iøvrigt enig ………. LÆKRE billeder Liselotte.

   • Avatar
    Reply
    Ellen
    10. februar 2014 at 15:02

    Igår så jeg den som baby latte sweater…

 • Avatar
  Reply
  Conny
  9. februar 2014 at 15:44

  Ubestemmelige følgetråde er ekstra sjove – man ved aldrig, hvordan de opfører sig efter en gang vask :) – er selv i gang med en tråd højlandsuld og en tråd et- eller-andet- tyndt- noget

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  9. februar 2014 at 14:10

  … ubestemmelige følgetråde er vores ven :-)

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  9. februar 2014 at 14:02

  Hvor er de fine…. som bekendt er jeg en stor stor fan af dine top down. Stor fan.  …….. og som nybagt Mormor vil jeg så gerne stikke en mini-udgave. Må jeg spørge til opskriften?
  Rigtig god søndag :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   9. februar 2014 at 14:30

   Opskriften er fra Børnestrik på pind 3½-4 :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)