9

Fredag

Fredag morgen er gråvejr og pludselig sol. Fredag morgen er mig, der har sovet tungt natten igennem. Fredag morgen er udsigt til en formiddag på kontoret, en eftermiddag ude i byen og en sen eftermiddag og aften inde ved naboen. Fredag er et spørgsmål om insisterende vedholdenhed og jeg er klar!

fredag

Fredag er yndlingen. Det må ikke glemmes. Den absolutte yndling. Starten på en weekend, der er fyldt med have, strik og sikkert også lidt arbejde, men sjovt er det hele, så jeg er klar til at omfavne fredag. Om et øjeblik. Jeg skal jo lige drikke min kaffe!

Må din fredag blive forrygende solrig, frygtelig sjov og fantastisk fredelig :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. april 2014 at 10:34

  Det blev en lang, sjov og fod-udfordrende fredag, som endte på sofaen og jeg er bange for, at det VAR mig, der snorkede ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lis
  25. april 2014 at 14:27

  Jeg ønsker også dig en skøn og glædelig fredag.

  Kh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Ella
  25. april 2014 at 10:11

  God arbejdslyst, Liselotte, det trænges vist. Min fredag står på sæsonens første ridetur :-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  25. april 2014 at 09:34

  Flott fredda´ønskes deg, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  25. april 2014 at 09:32

  Fredag er forberedelse til fletterier og hygge med en af tre søstre i morgen.
  Fredag er fint forarbejdet og næsen færdig forhave.
  Fredag er pasning af fjerdefødte barnebarn.
  Fredag er færdiggørelse af fin strik.
  Fredag er fin for mig.
  Rigtig god fredag.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Lene
  25. april 2014 at 08:39

  Tak i lige måde, min fredag byder på bytur inden arbejdet kalder :-)

  • Avatar
   Reply
   Ingrid
   25. april 2014 at 09:35

   Tak i lige måde med en nice fredag. Husker tydeligt da jeg gik på arbejde, fredag var næsten ugens bedste dag. Jeg var lærer, og tog på en lille strøgtur her i Randers , direkte fra arbejde. Min mand havde senere fri end mig.
   Og det bedste ???? så købte jeg flødekager med hjem til kaffen. Det har vi fået hver fredag i de 32 år vi har kendt hinanden, smovs.
   Rigtig god weekend.

 • Avatar
  Reply
  Bettinna
  25. april 2014 at 08:06

  Rigtig glædelig fredag til dig. Min fredag byder på gåtur i natur og i et center. Begge dele noget jeg ser frem til.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  25. april 2014 at 07:46

  Tak og i lige måde, Liselotte!!! Håber I får piskende travlt i biksen idag, gad godt lige kunne smutte på besøg og fylde favnen med endnu mere lækkert garn!!!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)