Lørdag med sjælden skøn gæst

Ostemad

Lørdag er stille start. Langsom tilmed. Jeg er sen til at stå op og jeg er træg til badet, men nu er jeg klar til gæst. Rikke kommer forbi. Det er bare alt for længe siden, jeg sidst har set hende. Alt, alt for længe siden. Jeg glæder mig :-)

Fredagen var hektisk og lang. Mine fødder er ved at kapitulere og forlange skilsmisse, når de endelig lander i sofaen ved 20-tiden en fredag aften. De gør mig opmærksom på, at jeg ikke er vant til at stå og gå ti timer eller mere på fredagene, hvor vi holder lageret åbent. Det er ikke kun mig, der er flad ved fyraften. Fødderne er det også. Så er det skønt at lande hjemme, hvor maden er klar, selskabet det allerbedste og sofaen blød og hyggelig.

I går blev det til lidt strik, masser af grin og forholdvis tidlig sengetid, som det plejer på fredage. I dag er jeg frisk og glæder mig meget til at se Rikke. Hun er her om en halv times tid. Måske jeg skulle komme ud af starthullerne? Jeg tror det :-)

Må din lørdag blive fuld af grin, spas og dem, du holder af.

Mit venskab med Rikke er en udløber af mere end ti år skriverier her på siden. Hvis nogen nogensinde skulle spørge mig, hvad det bedste ved at blogge er og har været, så er det klart alle de ualmindelig skønne mennesker, der er trådt ind i mit liv. Så ubetinget ♥

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Svar
  Jane
  18. oktober 2014 at 23:03

  Åhh hvor jeg dog savner en rugbrødsmadder med god dansk ost!!! Rugbrødet kan jeg selv fabrikere men ikke osten.

 • Svar
  Sidsel
  18. oktober 2014 at 19:12

  Sådan har jeg det! Du gav mig lysten til at strikke tilbage. Da jeg mødte dig IRL, så er du et menneske jeg kun kan knuselske!
  Så du er i mine tanker, på trods af, at du jo ikke kender mig så godt:-))

 • Svar
  Annemette
  18. oktober 2014 at 18:12

  Rigtig god lørdag ;-)

  Jeg hører du mødte min mor igår og hun hoppede lige i med begge ben da du sagde at garnet ikke kunne udleveres før december – spørg lige om mig og Mads fik en mega griner ud af det :-D :-D :-D

 • Svar
  Anne marie
  18. oktober 2014 at 13:12

  Det er en skøn verden vi lever. Tænker jeg når jeg læser dit indlæg i dag. Tænk at møde et menneske, lære det at kende tros man bor lagt fra hinanden og så finde ud af at man bare må vide mere om det. Dejligt skøndt og helt perfekt. Håber i må få en dejlig dag. Min skal gå med hygge med mand og børn, har lovet den mindre at vi skal bage pif, paf, puf kage. Så den skal vi hygge med til eftermiddags kaffen.

 • Svar
  Susling
  18. oktober 2014 at 12:55

  Hvis det er Visitsen, så hils hende mange gange fra Susling :-)

 • Svar
  A+K/VenterPaaVin
  18. oktober 2014 at 12:51

  Sådan skal lørdag være, lyder velfortjent med benene oppe!

  – Anne

 • Svar
  www.bedstesblog.dk
  18. oktober 2014 at 12:25

  Skønt, at der kan komme så gode ting ud af at blogge :-)

 • Svar
  Tina Nymann
  18. oktober 2014 at 11:59

  Lørdag med afslapning og hygge er bare det bedste:-)
  God lørdag!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)