Endelig strikkeopskrifter

Anne Cathrine og Oline

Mon du husker, at vi i Garnudsalg var i gang med at designe strikmodeller? Vi var ude ved Poulstrup Sø og tage fine og sjove billeder en dag i det sene efterår og Anne-Cathrine og Oline var tålmodige og søde, da jeg skulle lege fotograf. Det var en sjov dag, som endte hjemme med varm kakao, for vejret var bare langt fra samarbejdsvillig.

Siden fik vi forrygende travlt og der var kun sparsomt med tid til at få gjort de sidste forberedelser på de strikkeopskrifter, vi ellers glædede os meget til at introducere. Ind imellem spænder virkeligheden ben og man må bare lade sig falde, for at rejse sig igen, når tiden er rigtig. Det var den endelig blevet for ikke længe siden, så nu er idéer blevet til virkelighed og vi har introduceret egne opskrifter hos Garnudsalg.

Det er en god følelse at trykke på “udgiv” og sætte opskrifterne til salg. De første 4 er nu udgivet og vi er glade og stolte for det fine samarbejde, vi har haft med strikdesigner Sanne Fjalland. Det har resulteret i skønne modeller og jeg skal helt sikkert i gang med den skønne cardigan, Anne-Cathrine og Oline viser ovenfor. Jeg elsker disse lange, lune trøjer og kan slet ikke få for mange.

I dag ville den have været skøn. Jeg fryser og er elendigt tilpas, men jeg tænder stearinlys, kryber sammen under tæppet og væbner mig med tålmodighed. Måske skulle jeg bruge elendigheden til en opstart på Abelone ovenfor? Det er fristende :-)

Relaterede skriv

23 kommentarer

 • Svar
  Pernille
  15. januar 2015 at 22:05

  Sikke en flok skønne billeder af et par modeller med smil i øjenkrogen :)

 • Svar
  Mette
  15. januar 2015 at 10:37

  tillykke – dejligt i er nået dertil også :-)
  Har dog en lille bøn: jeg har svært ved at se snittet på de forskellige modeller. Hvordan ser f.eks. halsen på Abelone ud? Hvordan ser mønstrene ud i close-up? det er nogle flotte billeder, men et supplement af en simpel stregtegnet modelbeskrivelse ville være lige i øjet ;-)

  • Svar
   Anita
   15. januar 2015 at 18:11

   I mønstret er der på side 6 nogle fine fotos af to forskellige halsudskæringer. I øvrigt dejligt med forslag til forskellige løsninger på forkanter/halsudskæringer.

   • Svar
    Mette
    16. januar 2015 at 20:04

    Tak for supplerende info, Anita.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   17. januar 2015 at 10:51

   Det er nu en rigtig god idé med en streg-tegning. Jeg vil undersøge, om det er en mulighed og tak for idéen, Mette :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  14. januar 2015 at 14:52

  Tusinde tak for alle jeres skønne og søde kommentarer. Vi kan se, at opskrifterne bliver vel modtaget ude i landet og det er vi utrolig glade for :-)

 • Svar
  Lene
  14. januar 2015 at 11:41

  Skønne opskrifter, der er forvandlet til skønne trøjer, som passer perfekt til de to skønne unge kvinder. Tillykke til jer med dette nye tiltag, må det blive en succes for jer alle :-)

 • Svar
  Else Marie Hansen
  14. januar 2015 at 09:09

  Tillykke med de fine opskrifter, jeg er sikker på de bliver en succes.

 • Svar
  Rita Tams
  14. januar 2015 at 08:58

  Sikke nogle smukke trøjer, specielt er jeg vild med Lilly. Rigtig flot arbejde og skønne modeller

 • Svar
  Ingerlise
  13. januar 2015 at 23:49

  Er startet på LILY.- Ser ud til at blive en vinder! Meget flotte billeder til alle opskrifter.- Jeg har dem alle nu.- Kunne bare ikke vælge.-

 • Svar
  Amstrik
  13. januar 2015 at 23:17

  Fine billeder af de to modeler og deres cardigans.
  Dejligt at kunne et øjeblik tænke nu har vi gjordt næsten rent bord før det går i gang med mange nye udfordringer for jer.

 • Svar
  Lene Klitgaard
  13. januar 2015 at 22:20

  Jeg var nødt til at sætte mig på hænderne i aften, så jeg ikke kom til at købe en Abelone og sætte i gang med det samme – jeg er nemlig også helt forelsket i den. Men jeg er jo midt i afslutningen på indtil flere projekter, så …. – lige nu forsøger jeg bare at beherske mig ;-) Nu må vi se, hvor længe jeg kan holde mig i skindet! Tillykke med dem, Liselotte – de er super fine og jeg kan godt forstå I er stolte af dem :-)

 • Svar
  Kristin Undseth
  13. januar 2015 at 22:02

  Kjære Liselotte! Jeg er titt og ofte innom bloggen din, leser med stor glede og beundrer flotte strikkearbeid. Men jeg har aldri kommentert noen av innleggene dine. Jeg tror og vet at du har mange norske lesere av bloggen, og det er sikkert mange som har kjøpt garn i Garnutsalget òg (meg selv inkludert). Hvorfor poengterer jeg norske lesere? Jo, sirkelmønsteret på genseren Dagny er symbolet som Nasjonal samling brukte fra 1933-1945. Som du kanskje skjønner var dette et nazistisk parti. Solkorset vekker dårlige assosiasjoner hos nordmenn. Jeg velger å legge igjen denne melding for å gjøre deg oppmerksom på dette. Og jeg vil fortsette å lese bloggen din med stor glede! Vennlig hilsen meg.

  • Svar
   Mette
   16. januar 2015 at 20:03

   Symbolet på Dagny er vist nærmere det færøske symbol Rok, der ganske rigtigt er afledt af et hedensk solsymbol.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. januar 2015 at 13:48

   Kære Kristin, for os i Danmark bærer dette symbol slet ikke de associationer, så det er aldrig faldet hverken os eller vores strikdesigner ind, at vi skulle afsøge resten af Norden for eventuelle forbindelser til tidligere tiders traumer, så derfor er det naturligvis heller ikke faldet os ind, at dette kunne vække negative følelser hos nordmænd. Det er beklageligt, hvis det er sådan, men nok meget svært at undgå.

 • Svar
  Connie Kruckow
  13. januar 2015 at 22:02

  Supergodt initiativ og meget flotte modeller , både de strikkede og de smukke piger..

 • Svar
  Madam Sand
  13. januar 2015 at 21:41

  De ser rigtig fine ud. I har også fået fanget nogle dejlige billeder der ude ved søen.

 • Svar
  Pernille
  13. januar 2015 at 19:23

  Lækre opskrifter som blot venter på ledige pinde :-)

 • Svar
  mormorsweb
  13. januar 2015 at 19:19

  Godt gået. Jeg husker det når jeg skal have gang i nyt.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. januar 2015 at 19:23

   Jeg håber, at du kan lide dem så ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. januar 2015 at 19:10

  Tak :-)

 • Svar
  Frk.Anemone / Ulla
  13. januar 2015 at 18:47

  Tillykke – det er rigtigt dejligt for jer – og for os :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)