16

A cardigan. Sådan en, der bare hænger på mig …

A cardigan af Ruth Sørensen

Model strikket af Ruth Sørensen i en tråd Blackhill CottonWool og en tråd Blackhill Højlandsuld.

Trænger du nogen gange til et stykke strik, du bare ved, bliver sådan en ting, som bare altid bliver foretrukket? Sådan er A cardigan af Ruth Sørensen. Sådan en, der bare hænger på mig. Sådan en, jeg altid vil gribe, når jeg skal ud i haven på morgenvandring med Oskar. Sådan en, som kommer med ned og handle. Sådan en, som ligger i tasken altid, fordi jeg måske kommer til at fryse en lillebitte smule.

hverdag 625

hverdag 624

Ruth har efter min mening begået en geni-streg her, fordi cardiganen er så utrolig anvendelig, meget klædelig med sit milde, runde bærestykke og skøn med de store lommer, som vi er “nogen”, der elsker.

Ruth foreslår, at man kan strikke en let udgave i en tråd uld og en tråd mohair. Jeg er gået i absolut selvsving…

Jeg strikker min op i tre tråde, fordi jeg vil ramme en helt bestemt nuance/farve. Jeg bruger en tråd Blackhill Højlanduld i farven Isblomst, en tråd Blackhill Superfine Alpaca i farven Dueblå og en tråd Blackhill Kid Silk Mohair (udsolgt) i samme farve. Den bliver helt uovertruffen lækker ♥

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pia Pedersen
  7. september 2015 at 19:35

  Hej Liselotte.
  Brugte lige din søgefunktion og kunne se, du har lavet en i hvid:-) Hvordan er den størrelsen? Jeg har googlet og googlet og studeret bogen, men kan ikke se, hvad One size betyder. Er det en M eller L? Kan du hjælpe?
  MVH Pia

 • Avatar
  Reply
  Pia Pedersen
  6. september 2015 at 17:59

  Hej Liselotte.
  Kender du Skappeljakken? Tror, det er lige noget for dig. Jeg har købt en bog med deres opskrifter i Netto og har forelsket mig i udgaven med perlestrik. Nu skal jeg bare finde noget garn hos din husbond:-) MVH Pia

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. september 2015 at 11:01

   Ja, jeg kender godt alle modellerne i bogen, som jeg købte, lige da den udkom. Jeg har også strikket flere af modellerne, så du kan roligt gå i gang, for det bliver skønne trøjer :-)

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  3. juni 2015 at 00:21

  ja, hun kan virkelig sit fag, hende den söde Ruth. hvor kan jeg erhverve mig opskriften?
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Helth
  2. juni 2015 at 23:26

  En rigtig dejlig trøje. Skønne farver. Hvilke to farver har du sat sammen?

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  2. juni 2015 at 23:06

  Ja, den ser faktisk rigtig dejlig ud. Kan godt følge dig i, at det er en, der bare bliver hængende;-)
  Nu har jeg lige mindst 10 andre projekter, jeg skal være færdig med først. Jeg var jo på udsalg hos for nylig.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  2. juni 2015 at 20:29

  Den set bestemt indbydende ud den cardigan … Jeg må have gjort plads på pindene :-D

 • Avatar
  Reply
  Yt
  2. juni 2015 at 19:42

  Den bliver et hit

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. juni 2015 at 19:23

  Det er en skøn model. Den er strikket nedefra og op og den strikkes frem og tilbage, men jeg ER jo doven, så jeg strikker naturligvis rundt og vender og drejer bare strikketøjet, så jeg hele tiden strikker mest ret – for til sidst at klippe den op og strikke forkanter ;-)

  • Avatar
   Reply
   Connie Kruckow
   3. juni 2015 at 08:40

   Meget smuk trøje ..kan du sige noget om bredden forneden i forhold til brystvidden ?

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  2. juni 2015 at 17:36

  Hvor ser den bare lækker ud og jeg kan godt forestille mig at det er en som er svære at tage af når den først er kommet på :-D

 • Avatar
  Reply
  Esther
  2. juni 2015 at 17:14

  Lækker lækker lækker! Ja sådan een må vi alle eje! Og foto taget i Vrads gætter jeg på? Der var i jo for nylig. Der er jeg også kendt for min mand er jernbane entusiast og er tilknyttet veteranbanen

 • Avatar
  Reply
  Lena Larsen
  2. juni 2015 at 15:45

  Ja, der er den jo! Det er lige den jeg MANGLER, er sikker på det bliver min nye bolig, godt der ikke er langt til Indkildevej via cyberspace

 • Avatar
  Reply
  Ellen Larsen
  2. juni 2015 at 14:36

  Ja, det er et lækkert design. Kan du løfte sløret for om den strikkes top-down? Strikkes den frem og tilbage, så vi er ude i en masse vrangmasker? Smuk er den – garnet kan jeg lide – men vrangmasker klarer mit håndled ikke p.t. Måske den kan strikkes rundt og klippes op. Tak for din inspiration.

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  2. juni 2015 at 13:02

  Den er lige det jeg har manglet. Kan se den “kun” er op i 115 cm overvidde men kan måske nemt laves til 135 cm ????

 • Avatar
  Reply
  Pia W. Pedersen
  2. juni 2015 at 12:18

  hold da op en lækker trøje :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)