6

Eftermiddag på Feddet

Eftermiddag på Feddet

Højhellig er den; min eftermiddag på Feddet med indlagt sol, varme og hygge med strik, te og computer. Jeg er noget så tilpas, for det sker ikke mange gange i disse dage, at jeg når sådan et øjeblik, så det nydes voldsomt.

Det kræver sol, at generere varme og derfor har det været alt for få dage, der har været varmt nok til virkelig at mærke, hvad det er huset her for alvor kan. Det kan give de dejligste, rareste og mest tilpasse omgivelser for afslapning. Det yder perfekt kulisse for stille stunder med bøger, små passiarer og aftenhygge med lanterner, duften af pibeved og lyden af Oskars snorken.

I aften skal vi spise herude. I aften skal vi nyde, at vi har dette helt igennem vidunderlige sted at falde til ro. Lige nu nyder vi bare, at vi kan sidde side om side og være sammen og hver for sig, som det passer sig i nu’et.

Jeg er et meget heldigt menneske ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Avatar
  Reply
  Morten
  17. juni 2015 at 10:36

  Ser dælme også idyllisk ud.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   17. juni 2015 at 15:41

   Det er slet ikke et tosset, lille getaway, Morten :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  17. juni 2015 at 09:13

  Det er godt med plads til udeliv og selvom det kun kræver tre skridt over terrassen at kommer derud, føles det som en ferie et helt andet sted :-)

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  16. juni 2015 at 23:52

  Følelsen af at være et heldigt menneske er en af de bedste følelser. Det er ren lykke!
  Før vores drivhus væltede i orkanen forrige år (for 3. gang) – brugte jeg det på samme måde: Et sted til bare at sidde og nyde nuet.
  Det er godt!

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  16. juni 2015 at 20:48

  Nyd jeres aften – jeg er sikker på I alle har fortjent den. :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe Knapp
  16. juni 2015 at 19:16

  Jeg er SÅ misundelig – på den positive måde – på dit “Fed” (ikke garn, forstås). Jeg elsker “udestuer”. Desværre har vi ikke selv en, og det er ikke muligt her, da vi bor i andelsbolig – dog ved jorden, med overdækket terrasse og have. Rigtig god og hyggelig aften med strikketøjet. Er selv igang med at sy lappe-tæppe sammen

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)