8

Luksus er, når jeg træder ud

Haveliv

Luksus er, når jeg træder ud på træterrassen i bare tæer og dufter, at det er sommer. Duften af Pibeved står skarp og uden konkurrence. End ikke morgenkaffe har jeg med. Der er kun den markante og søde duft af juni, mens jeg står og sanser dagens første minutter.

Oskar gider ikke. Oskar er blevet en aldrende herre. Stadig adræt og legesyg, men magelig. Han sover længe.

Dronningebusken

Allerede nu er de fleste skyer forsvundet. Morgenens små, forsigtige forsøg på gråt er gjort til skamme og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Sommeren ankommer. Det er på tide og lige akkurat tilpas, for jeg har til det sidste håbet, at den ville være her, når mor flytter ind og skal til at nyde hus og have sammen med Oskar.

De næste tre uger skal de have hele Kongeriget for sig selv. De plejer at nyde det og jeg elsker, at vi problemløst kan bruge FaceTime med mor undervejs. Hun er sej med iPad og iPhone, så det er trygt og godt at vide, at hun ikke er længere væk end et telefonopkald.

Sommerblomst

Jeg skal i gang med den første vask. Jeg skal have styr på vores papirer. Jeg skal danne mig et overblik. Når det er sket, bliver ferien for alvor til virkelighed. Sæt i gang, Liselotte… men først en kop kaffe og måske et øjeblik på terrassen. Jeg må godt :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Morten
  1. juli 2015 at 10:50

  Wow det er godt nok flot. Rigtig god ferie.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. juni 2015 at 09:44

  Der er udsigt til en skøn bunke oplevelser og jeg glæder mig, men først alle forberedelserne :-)

 • Avatar
  Reply
  Jakobine
  30. juni 2015 at 09:12

  God ferie og nyd nu hinanden

 • Avatar
  Reply
  AnneHoltegård
  30. juni 2015 at 09:08

  Se, hvilken morgenstund….
  Smukt øjebliksbillede af dit liv lige nu. Nydelse helt ind i cellerne. Sol og sommervarme til sjælen.
  Livsglæden lige før det er ferie og hele verden lige åben.
  Ønsker jer en rigtig god ferie med latter og livsnydelse i rå mængder.

 • Avatar
  Reply
  Eva-o
  30. juni 2015 at 08:43

  Du når at blive færdig – uden stress – og med tid til at nyde at solen og sommeren er over os. God ferie og god tur sydover…

 • Avatar
  Reply
  Sonnie
  30. juni 2015 at 08:23

  Hos jer skal der stå ;)

 • Avatar
  Reply
  Sonnie
  30. juni 2015 at 08:21

  Hvor er der bare super hyggeligt hos. God ferie.

 • Avatar
  Reply
  Randi
  30. juni 2015 at 08:13

  Rigtig god ferie – også til din mor og Oskar :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)