12

Det gik faktisk lige så godt …

Kenneth på en sti på Fanø, september 2015

Det gik faktisk lige så godt …

Vi var kommet helt ned i gear og nød, at vi ikke skulle andet end ingenting og lige det, der faldt os ind. I Sønderho købte vi ind til en hakkebøf med masser af bløde løg, for det får vi aldrig hjemme. Oline bryder sig ikke om det.

Vi stegte champignon og masser af løg. Vi stegte bacon. Vi kogte nye kartofler og vi glædede os til og nød siden den mad, vi ellers sjældent får. Midt i den ringede telefonen. Oskar havde beskadiget en negl. Oline var ulykkelig, men holdt hovedet koldt. Hun fik ringet til dyrlægevagten, som mente, at det sagtens kunne vente til i dag. Kenneth anfægtede det ikke, men jeg kunne se, at han havde brug for at komme hjem, så vi pakkede. Vi lyn-pakkede. Vi havde kun en halv time til færgen sejlede og vi skulle pakke, aflevere nøglen i Rindby og nå havnen i Nordby.

Det lykkedes. Vi pustede ud, da vi ramte dækket på færgen. Vi landede hjemme på gårdspladsen klokken to i nat. Oskar blev meget glad for at se os. Han ligger på bordet hos dyrlægen lige nu. Der er snart ro i det lille hjem igen, men først når Oskar er hentet hjem. Han mangler jo.

PS – vi var alligevel taget hjem i dag, så den tidlige afrejse betød bare, at vi ikke nåede ned over grænsen og jeg ikke fik genset Højer og Tønder, som har en helt særlig plads i mit hjerte. De er der også næste gang, jeg kommer på de kanter. Det går an. 

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  24. september 2015 at 23:23

  Jeg kan godt forstå, at I pludselig fik travlt med at komme hjem til bekymret datter og syg hund. Kh Marianne

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. september 2015 at 17:46

   Ja, det kunne bare ikke være anderledes, Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  24. september 2015 at 14:34

  Hvor er det synd for Oskar. Forhåbentlig er det ikke alt for slemt.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   25. september 2015 at 17:46

   Han er svært godt tilpas nu, så det er vi også :-)

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  24. september 2015 at 11:55

  Højer har også en stor plads i mit hjerte. Jeg er nemlig et vaskeægte marskbarn, der er opvokset med dens barske natur inde under huden. Stormflod med vand i huset, heste og får der skulle reddes hjem fra markerne bag diget, fordi vandet var gået igennem. Barsk, men jeg ville ikke have undværet det for alverdens guld. Det støber nemlig en ganske speciel type mennesker, som ikke findes andetsteds i vores lille smørhul. Jeg elsker at besøge den gamle mølle og den gamle have, og sidde på det fremskudte dige, og blot se fugletræk komme inde fra vadehavet… Det er ren livseleksir. Håber du når det næste gang. :0)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. september 2015 at 13:30

   Det håber jeg også. Der er en særlig stemning nede i marsken, så jeg forstår sagtens din kærlighed til den, Heidi :-)

 • Avatar
  Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  24. september 2015 at 11:34

  Dejligt med hele holdet samlet!
  God torsdag.

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  24. september 2015 at 10:52

  Når der sker noget med vores husdyr, så er vi nødt til at være der – nå ja – også for børn;-) Også selv om det giver en brat afslutning på en ferie.
  Håber det kun er en lille ting, der kan ordnes uden mén for Oscar.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. september 2015 at 13:24

   Jeg er sikker på, at han snart er tilbage hos os i ny og endnu bedre udgave og skidt med ferien. Vi kunne nok ikke slappe af alligevel :-)

 • Avatar
  Reply
  Sandra
  24. september 2015 at 10:47

  God bedring med Oscar!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. september 2015 at 12:52

   Tak Sandra. Jeg er sikker på, at han kommer hjem i god stand, men lige nu ligger han stadig hos dyrlægen og sover rusen ud :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)