18

Karlsson

Nogen gange får man en idé, som MÅ gøres til virkelighed. Sådan fik jeg det med den lille Karlsson. En fin, sprød og blød trøje til de mindste. Strikket på to aftener. Monteret i et ruf. Vasket i en opvaskebalje og siden centrifugeret og tørret, hvor den slags foregår her på Tjørnevang; nemlig i bryggerset på mit skønne, slidte bord.

Karlsson

Opskriften er lavet. Skrevet ned, mens jeg huskede det. Regnet, regeret og manipuleret, så den nu dækker fra 2-7 år.

Karlsson

Nu mangler bare gode, lyse og ikke rystede fotos, så jeg kan få lavet en udgave af opskriften, der er brugbar i butikken. Fotos tager jeg i morgen. I aften skal jeg ingenting. Jeg skal hygge, strikke og drikke varm te, men først skal jeg nyde Kenneths Boller i Karry, som tager enhver snert af efterårs-depression ud af os herhjemme. Vi elsker den ret fortolket af super-kokken, vi er heldige at dele matrikel med.

smocktrojen

Processen har været sjov og nervepirrende, for blev resultatet nu, som jeg håbede? Det gjorde det heldigvis. Ovenfor kan du se et par billeder fra tilblivelsen. Jeg har strikket på mine røde Signature Needle Arts købt lige her. Jeg elsker dem, men jeg fastholder fortsat, at man skal være lidt (meget) tosset for at købe så dyre strikkepinde. Jeg er tosset. Du klarer dig mere end fint uden. Jeg lover det ♥

I første omgang ligner trøjen noget, der aldrig rigtig bliver godt, men det er smockens natur. En vask og let blokning giver det fineste resultat.

Jeg er meget glad for, at virkeligheden lever op til min forhåbninger. Jeg tror, at jeg vil arbejde på en model voksen også, for jeg gad virkelig godt eje en magen til. Virkelig godt …

Du vil sikkert også kunne lide