18

Karlsson

Nogen gange får man en idé, som MÅ gøres til virkelighed. Sådan fik jeg det med den lille Karlsson. En fin, sprød og blød trøje til de mindste. Strikket på to aftener. Monteret i et ruf. Vasket i en opvaskebalje og siden centrifugeret og tørret, hvor den slags foregår her på Tjørnevang; nemlig i bryggerset på mit skønne, slidte bord.

Karlsson

Opskriften er lavet. Skrevet ned, mens jeg huskede det. Regnet, regeret og manipuleret, så den nu dækker fra 2-7 år.

Karlsson

Nu mangler bare gode, lyse og ikke rystede fotos, så jeg kan få lavet en udgave af opskriften, der er brugbar i butikken. Fotos tager jeg i morgen. I aften skal jeg ingenting. Jeg skal hygge, strikke og drikke varm te, men først skal jeg nyde Kenneths Boller i Karry, som tager enhver snert af efterårs-depression ud af os herhjemme. Vi elsker den ret fortolket af super-kokken, vi er heldige at dele matrikel med.

smocktrojen

Processen har været sjov og nervepirrende, for blev resultatet nu, som jeg håbede? Det gjorde det heldigvis. Ovenfor kan du se et par billeder fra tilblivelsen. Jeg har strikket på mine røde Signature Needle Arts købt lige her. Jeg elsker dem, men jeg fastholder fortsat, at man skal være lidt (meget) tosset for at købe så dyre strikkepinde. Jeg er tosset. Du klarer dig mere end fint uden. Jeg lover det ♥

I første omgang ligner trøjen noget, der aldrig rigtig bliver godt, men det er smockens natur. En vask og let blokning giver det fineste resultat.

Jeg er meget glad for, at virkeligheden lever op til min forhåbninger. Jeg tror, at jeg vil arbejde på en model voksen også, for jeg gad virkelig godt eje en magen til. Virkelig godt …

You Might Also Like

18 Comments

 • Avatar
  Reply
  AnetteRingheim
  1. februar 2016 at 14:09

  Venter spændt på voksen opskript på karlsson trøjen

 • Avatar
  Reply
  Strikkehansen
  9. oktober 2015 at 09:36

  Gerne en vamset voksenudgave på tykke pinde.

 • Avatar
  Reply
  Lissi Sørensen
  8. oktober 2015 at 11:36

  Vær sød, at lave den i voksen størrelsen også, Liselotte.
  Den er virkelig smuk, og jeg er sikker på, at jeg vil bo i den hele vinteren:)

 • Avatar
  Reply
  Sophie
  8. oktober 2015 at 10:23

  Den er helt utrolig skøn, hvornår vil du tro at børneopskriften kommer til salg? En voksen-model også ville være helt fantastisk!

 • Avatar
  Reply
  hanne
  8. oktober 2015 at 08:18

  Hvor er den fin. Jeg beundre virkelig dig og alle de andre der sådan kan ryste en opskrift ud af ærmet.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  8. oktober 2015 at 07:48

  Nøjj, hvor er den bare flot og den der rib er ikke er en almindelig rib, er top.nice.
  Hvor er det bare sjovt at du nævner at I skal have boller i karry, det sat vi i går og snakkede om, at det måtte vi have når vi kommer hjem fra det Franske. :-D

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  8. oktober 2015 at 07:46

  Hummm hvor blev min kommentar af – mon det drikker fordi jeg er hernede?

 • Avatar
  Reply
  Madam Sand
  7. oktober 2015 at 22:25

  Den ser rigtig fin ud. Blød og let.

 • Avatar
  Reply
  Britta
  7. oktober 2015 at 21:44

  Super super flot trøje ! Den gad jeg godt at kunne finde ud af at strikke

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  7. oktober 2015 at 20:17

  Sikke et fint stykke arbejde. Den tror jeg, skal forsøges på mine allerede erhvervede men tre år gamle addi-click-lace pinde. (Og nej, jeg lytter efter dit råd, så jeg skal nok lade være med at investere i pinde, som koster det samme som hele mit sæt. ) God hygge til dig.

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  7. oktober 2015 at 20:16

  Hvor er den skøn :-) – og en model voksen ville da slet ikke være en skidt ide ;-)

 • Avatar
  Reply
  Citronmoster
  7. oktober 2015 at 19:46

  Den ser så lækker ud. Sådan en gad jeg godt eje – i min størrelse altså ;)

 • Avatar
  Reply
  Laila Hedam Hansen
  7. oktober 2015 at 19:06

  Jeg vil glæde mig til at opskriften bliver til salg. :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  7. oktober 2015 at 19:03

  Hvor er den dog fin Liselotte Og jeg gad altså osse godt eje een..så holder helt med i at en voksen opskrift er tiltrængt Jeg elsker at være lidt tosset, for jeg synes de der signature needles er skæppe skønne og mega lækre

 • Avatar
  Reply
  Maja å
  7. oktober 2015 at 18:40

  Hvor er den lækker og så smuk…kunne du mon lokkes til at tænke en udgave til en 11 årlige knægt;-)
  Ej men den er simpelthen smuk:-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  7. oktober 2015 at 18:36

  den er smuk og jeg vil godt strikke en til mit barnebarn – glæder mig til du får lavet den i min størrelse også :-)

 • Avatar
  Reply
  Erika
  7. oktober 2015 at 18:34

  Wauw, den er fin.

 • Avatar
  Reply
  agnes madsen
  7. oktober 2015 at 18:17

  Hold da op den er flot
  Agnes

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)