9

I dag er der gråvejr for første gang …

I dag er der gråvejr. For første gang i umindelige tider, har vi overskyet udsigt, da vi vågner. Alt for sent. Altså vi vågner alt for sent. Klokken 8.01 slår jeg øjnene op og er med det samme klar over, at her er der noget helt skævt i tidsregningen. Jeg plejer at vågne mellem 5-6.

Måske er det gråvejret, der har givet plads for den lange søvn. Måske det dunkle lys, der strømmer ind i soveværelset har forledt mig til at tro, at det stadig var nat. I hvert fald sov vi længere, end vi har gjort længe. Heldigvis er vi vores egne chefer, så vi kan tage det roligt, for vi har verdens bedste personale, som møder ind og starter helt på egen hånd. De behøver ingen til at holde dem i hånden. De er monster-seje.

I dag er der gråvejr - Skyer fra vest

I dag skal det regne. Lidt og måske. Haven trænger. Jeg trænger ikke. Jeg har stor-nydt den sommer, vi har fået forærende. Jeg har været rigtig god til at være ude. Suge sol og lys. Nyde, at vi har kunnet grille, spise udenfor, nyde sommeraftenerne og i det hele taget bare være til stede i den sommer, jeg har længtes efter i mange måneder.

Grillede kartofler

Vi spiser grillmad stort set hver aften. Vi nyder, at vi med lethed kan stable et lækkert måltid på benene. Vi har ikke mange timer at tage af, når vi er hjemme fra arbejde, så det skal være nemt og bekvemt. Det er det med en grill lige udenfor døren.

Jeg brygger te, strikker eller hækler og nyder at lytte til udvalgte lydbøger. Jeg samler idéer til den sommerferie, der venter lige om hjørnet. Jeg glæder mig. Jeg glæder mig over sommeren, min dejlige familie, vejret og udsigten til en skøn, lang ferie om nogle uger.

Jeg nyder bare livet. Nydet det både ude og hjemme. Jeg elsker mit arbejde. Jeg holder af at møde ind om morgenen og vide, at jeg skal omgive mig med skønne og dejlige mennesker hele dagen. Jeg er tilpas med mit kontor, som rummer plads til sære mig med alle mine stress-skader og mit behov for ro og orden. Jeg elsker, at Kenneth forstår det og mig og giver mig den plads, jeg har brug for. Jeg elsker ham.

Sommerhave

Jeg glæder mig til, at vi om en måneds tid skal i gang med at lave de sidste større ændringer i haven. De inkluderer drivhus om alt går vel. Jeg glæder mig over, at jeg sniger en bålplads ind, for jeg elsker bål og det er den perfekte partner til sommeraftener, så jeg er helt sikker på, at det bliver velbesøgt.

Jeg drømmer om, at sommeren skal komme tilbage, men først lidt gråvejr med MASSER af regn, som igen kan gøre haven frodig, sprød og grøn. Jeg kan sagtens nyde regnvejr også. Jeg er jo vild med det ♥

Du vil sikkert også kunne lide