9

I dag er der gråvejr for første gang …

I dag er der gråvejr. For første gang i umindelige tider, har vi overskyet udsigt, da vi vågner. Alt for sent. Altså vi vågner alt for sent. Klokken 8.01 slår jeg øjnene op og er med det samme klar over, at her er der noget helt skævt i tidsregningen. Jeg plejer at vågne mellem 5-6.

Måske er det gråvejret, der har givet plads for den lange søvn. Måske det dunkle lys, der strømmer ind i soveværelset har forledt mig til at tro, at det stadig var nat. I hvert fald sov vi længere, end vi har gjort længe. Heldigvis er vi vores egne chefer, så vi kan tage det roligt, for vi har verdens bedste personale, som møder ind og starter helt på egen hånd. De behøver ingen til at holde dem i hånden. De er monster-seje.

I dag er der gråvejr - Skyer fra vest

I dag skal det regne. Lidt og måske. Haven trænger. Jeg trænger ikke. Jeg har stor-nydt den sommer, vi har fået forærende. Jeg har været rigtig god til at være ude. Suge sol og lys. Nyde, at vi har kunnet grille, spise udenfor, nyde sommeraftenerne og i det hele taget bare være til stede i den sommer, jeg har længtes efter i mange måneder.

Grillede kartofler

Vi spiser grillmad stort set hver aften. Vi nyder, at vi med lethed kan stable et lækkert måltid på benene. Vi har ikke mange timer at tage af, når vi er hjemme fra arbejde, så det skal være nemt og bekvemt. Det er det med en grill lige udenfor døren.

Jeg brygger te, strikker eller hækler og nyder at lytte til udvalgte lydbøger. Jeg samler idéer til den sommerferie, der venter lige om hjørnet. Jeg glæder mig. Jeg glæder mig over sommeren, min dejlige familie, vejret og udsigten til en skøn, lang ferie om nogle uger.

Jeg nyder bare livet. Nydet det både ude og hjemme. Jeg elsker mit arbejde. Jeg holder af at møde ind om morgenen og vide, at jeg skal omgive mig med skønne og dejlige mennesker hele dagen. Jeg er tilpas med mit kontor, som rummer plads til sære mig med alle mine stress-skader og mit behov for ro og orden. Jeg elsker, at Kenneth forstår det og mig og giver mig den plads, jeg har brug for. Jeg elsker ham.

Sommerhave

Jeg glæder mig til, at vi om en måneds tid skal i gang med at lave de sidste større ændringer i haven. De inkluderer drivhus om alt går vel. Jeg glæder mig over, at jeg sniger en bålplads ind, for jeg elsker bål og det er den perfekte partner til sommeraftener, så jeg er helt sikker på, at det bliver velbesøgt.

Jeg drømmer om, at sommeren skal komme tilbage, men først lidt gråvejr med MASSER af regn, som igen kan gøre haven frodig, sprød og grøn. Jeg kan sagtens nyde regnvejr også. Jeg er jo vild med det ♥

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Karin Jørgensen
  15. juni 2016 at 18:43

  Fremtiden med en stress skade …
  Hvordan kom du igang med at finde vejen.
  Er selv lige ved starten herpå. Endnu sygemeldt men med kommunens pusten i nakken må jeg jo på vej … Men hvordan og hvad ????
  Karin

 • Avatar
  Reply
  Sole
  14. juni 2016 at 18:33

  Overskyet er den sikre vej til at sove længe her hos os, ingen tvivl om det! Det sker for sjældent, men i de her dage nyder jeg det, også selvom jeg må sætte vækkeuret, for jeg har ikke tid til at sove længe. Men det er rigtig god søvn i de nætter! Bang, sagde det lige, da du skrev “….den længste rejse været den, hvor jeg har erkendt omfanget”!! Tak for det!!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2016 at 19:23

   Ja, det tager tid at lande og forstå, hvem man nu er blevet, Sole. Jeg er nok ikke helt færdig med den rejse, men jeg bliver klogere hele tiden :-)

 • Avatar
  Reply
  Randi
  14. juni 2016 at 13:33

  Vores have har længe sukket efter regn – så i dag er lyder af regn på taget en meget kærkommen lyd her hos mig.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2016 at 14:03

   Her er ikke faldet én dråbe endnu :-(

 • Avatar
  Reply
  Signe
  14. juni 2016 at 11:28

  Kender godt det der med stress-skader. Kæmper for at skabe et liv og finde et job, hvor der er plads til dem. Aner ikke, hvad det ender med, men tror på, det nok skal lykkes, selvom vejen er noget bulet. Og så henter jeg altid inspiration på din blog, Liselotte. Du må aldrig stoppe med at skrive og putte dejlige billeder af jeres skønne liv på, vel? :D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2016 at 11:44

   Det er hårdt at genfinde og ny-etablere sig med en stress-skade, Signe. Det tager lang tid at lande. For mit vedkommende har den længste rejse været den, hvor jeg har erkendt omfanget. Det påvirker alt i min hverdag og jeg arbejder hele tiden med at finde de rutiner og løsninger, der virker for mig og ikke mindst mine omgivelser :-) Jeg fortsætter med at skrive, til jeg løber tør :-)

 • Avatar
  Reply
  www.skøreliv.dk
  14. juni 2016 at 11:14

  Åh ja, regnvejret er også skønt! Særligt lyden og duften af regn; det er fantastisk…..

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2016 at 11:22

   Det er utrolig hyggeligt med regn og at sidde ude på terrassen under tag og bare nyde, er noget af det bedste i verden :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)