13

Og er jeg så færdig?

Og er jeg så færdig med at pakke – her gode 12 timer før afgang? Nej da! Overspringshandlingernes mester, det er mig!

Presset til det yderste springer jeg op, pakker på to sekunder og er ude af døren, før du når at blinke, men det der koncept med at være i god tid, det er jeg bare ikke specielt god til længere. Det var en disciplin, jeg mestrede til perfektion, for år tilbage, men det kan gå tilbage for enhver og nu er vi der, hvor jeg seriøst er så afhængig af min pakkeliste, at den sidder klistret til venstre hånd, indtil vi sætter os i bilen i morgen tidlig.

Jeg har nu alligevel fundet fornuften frem og brugt tiden på at forberede en masse. F.eks. har jeg pakket strikkegear. Jeg har fyldt et IKEA-net. Ja, et af de blå. Til randen! Fyldt det med strikkepinde, hæklenåle, garn og gamle projekter. Der er håb og drømme med og jeg satser på, at nogle af projekterne bliver gjort færdige nede i Dordogne.

Bannock er et af de projekter, jeg virkelig kan se, at jeg vil få glæde af. Når jeg kigger på den start, jeg allerede har etableret, er jeg slet ikke i tvivl om, at den skal strikkes færdig. Den har været parkeret, fordi den så absolut IKKE er god ved mine led. Der er nogle masker, som trækker store veksler på de skøre, ømme hænder og håndled, jeg har. Derfor har den hvilet, men nu får den altså en renæssance, for jeg vil så utroligt gerne have den.

Og er jeg så færdig - Bannock viser det...

Med i tasken er også et par opskrifter og garn til nogle andre, små drømme. Om de bliver opfyldt eller strander ved jeg ikke, men der er i hvert fald gjort forberedelser, så jeg kan.

Jeg har smidt en samling Blackhill CottonWool i tasken også. Ingen mål, men masser af ideer og der er altid basis for at hækle et tæppe eller to, hvis det skulle vise sig, at det er hvad, varmen lader mig eksekvere. Jeg har RIGELIGT med muligheder. Jeg griner af mig selv, når jeg tager hele skidtet med retur, men tænk om jeg skulle komme til at mangle. Det går bare ikke …

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  1. juli 2016 at 15:15

  Jeg forsøger at pakke simpelt når det gælder strik. Jeg skal kunne have det hele i en ikke alt for stor kuffert – inklusive tøj og alt det andet, der hører en ferie til.
  Men tænk at kunne fylde et helt IKEAnet :)

  Rigtig god ferie.

 • Avatar
  Reply
  GiSP
  29. juni 2016 at 22:50

  Åh nej, nu kom jeg til at klikke på dit Bannock-link, og så er min “vil gerne strikke-liste” lige vokset med 11 modeller. Hold nu op, der er mange lækre ting!

 • Avatar
  Reply
  Violykke
  29. juni 2016 at 22:09

  Jeg har også pakket en kæmpe taske med garn, jeg vil ikke mangle når jeg sidder der i det svenske. Og jeg er også en af dem der i sidste øje blik pakker alt andet, men garn det er der styr på. Rigtig god ferie til jer.

 • Avatar
  Reply
  Signe
  29. juni 2016 at 20:26

  JEG synes nu, du er fornuftig! Ville hade at sidde på min ferie og føle, jeg manglede et eller andet.. jeg gør det ikke i garn, men jeg kamp-pakker også bøger, film, opskrifter osv. For hvis nu… :D Rigtig god tur, det bliver garanteret fantastisk!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2016 at 21:27

   Vi er så heldige, at vi har internet, så jeg medbringer bøger i elektronisk form, ligesom film og musik er med i samme format, for det skal man sørme heller ikke gå ned på :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  29. juni 2016 at 20:13

  Hi hi, du og jeg ligner lidt hinanden på pakkefronten og jeg når som regel aldrig at glemme noget, for listen er også her nærmest klæbet til hånden. Jeg hepper på dig og er sikker på at ferien bliver fantastisk osse selvom du evt. skulle glemme noget.
  Jeg er så småt begyndt at finde ud af hvad jeg skal have med til hænderne og er nok blevet enig med mig selv om at det kun bliver hæklenålen, som jeg er blevet ret glad for her i weekenden, der kommer med og et lille projekt, sådan et lille klodshans projekt. For efter at have læst opskriften utallige gange, tror jeg nu at jeg har fatte den ;-)
  Rigtig god tur til jer alle i morgen – glæder mig til at læse om jeres eventyr gennem europa og i skønne Frankrig :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2016 at 21:20

   Tak, vi glæder os til at komme af sted – og hæklenålen er en god følgesvend og du er jo ved at være helt fortrolig med den :-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  29. juni 2016 at 19:50

  Selvfølgelig pakker man da garn og grej FØRST og tøj og tant bagefter. Er selv stor fan af pakkelister. De gør bare alting så meget nemmere

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2016 at 21:19

   De gør livet til en leg, gør de ;-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Moll
  29. juni 2016 at 19:18

  Rigtig god tur – man må aldrig gå ned på garn!

 • Avatar
  Reply
  Annie hartvig
  29. juni 2016 at 19:03

  Hvem siger det er at gå tilbage når man som du pakker til sidst og under en smule pres ?
  Det er vel nærmest det man kalder at leve i nuet ikk
  Og GARN skal altid medbringes i rigelige mængder !

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2016 at 21:13

   Det er nemlig at leve i nu’et Annie – og Oline tager det koncept til nye højder og har lige meddelt, at hun kommer hjem klokken syv i morgent tidlig og pakker, inden vi kører ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)