4

December & et hav af idéer

December er godt i gang og med de nye briller, jeg hentede meget tidligt i morges, er jeg klar til at tage livtag med masser af skønne sysler. Jeg ser til UG+ og er ikke længere sådan en, der famler halvblindt gennem nogle af de aktiviteter, jeg giver mig i kast med.

Til gengæld ser jeg også så skarpt, at jeg slet ikke var i tvivl om, hvad jeg ønskede mig af Julemanden, hvis han skulle hænde at komme forbi Niki i Athena inden i Algade. Jeg kom til at træde indenfor for et par timer siden, da vi havde forvildet os ind til byen efter allerede at have brugt timer i City Syd.

Jeg glædes langt ind i sjælen over de dejligste møder

De bedst brugte timer, du for øvrigt kan forestille dig. Timer brugt i selskab med menneske, jeg holder umådelig meget af, men ser alt, alt for sjældent. Pludselig endte dagen med at blive ikke bare dejlig, men simpelthen helt igennem fantastisk og jeg sidder stadig timer efter og er helt utroligt glad for, at det lykkes os at møde både skønne Lone og dejlige Karla og tillige med venner, vi ikke havde set i nærmest flere år. Sidstnævnte er indehavere af Kochs Kaffebar, så selvfølgelig skulle der drikkes kaffe, men allerbedst skulle der lige snakkes lidt om livet og alt det, der rører sig i det. Jeg håber, at vi snart kan rende sammen igen. Jeg vil så gerne.

December & et hav af idéer

Idéer er der nok af, men kun alt for lidt tid …

Jeg vil også gerne meget mere af det kreative. Jeg når det aldrig. December er her. Måske finder jeg tid til at hygge med små, kreative projekter. Nedenfor kommer nogle af dem, jeg kunne tænke mig at tage livtag med. Måske de kan inspirere dig også :-)

En stak gode idéer – også til dig

Der er rigeligt med idéer og kun alt for lidt tid, men i aften vil jeg hellige ig strikketøjet, for det blev ikke motioneret i går og skal jeg være helt ærlig, kan jeg ikke huske sidste gang, der gik en dag, hvor jeg ikke strikkede. Jeg har noget, der kunne ligne abstinenser. Strikketosse …!

Rigtig god lørdag aften til dig ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Lind
  16. december 2017 at 13:15

  Tak for den dejlige opskrift. Det er jeg sikker på, at den er, selvom jeg ikke har afprøvet den endnu. Og tak for dine inspirerende skriv. Det er dejligt at læse, at også andre har mange flere ideer og lyster, end de kan nå at føre ud i livet. Det er det, der holder os igang

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   16. december 2017 at 13:32

   Ja, jeg skal da love for, at idéerne står i kø, men livet vil noget andet med mig, så jeg forføjer mig og tænker, at tiden sikkert kommer engang :-)

 • Avatar
  Reply
  Fru Moll
  10. december 2017 at 11:47

  Lyder som en hyggelig dag, og du har mange gode forslag, især dine Italienske fristelser! Prøvede dem sidste år, og de er nu en fast del af julebageriet – i øvrigt kan de bages året rundt! Første gang jeg lavede dem, halverede jeg indholdet af rosmarin, men det var en fejl, så nu får den fuld gas, og alle er begejstrede for de skønne kager, så tak for opskriften. God jul og tak for dine gode indlæg

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   16. december 2017 at 13:32

   Det er min yndlingssmåkage og nej, man skal ikke skære ned på rosmarinen. De smager altså skønt – og tak for dine venlige ord :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)