3

Og der var én… Og der var to…

Bettesøs er arriveret. Hun medbragte en sort Panda og nu holder den og pynter ved siden af min fine himmelblå af slagsen. Jeg er ikke spor misundelig på den sorte. Det troede jeg at jeg ville være, men jeg er det ikke. Jeg syn’s min fine blå er glad :-)

Søster Lystig bli’r her nogle dage og vi har glædet os meget til hun skulle komme, for så er det dømt sjov og ballade. Hun har dog taget fusen på ungerne, for de regnede med påskeæg, men fik i stedet en pind! Pinden kan ved udvist plejeinstinkt udmønte sig i indtil flere grønne blade. Disse skal, ifølge min dumme søster, belønnes med 20 kroner per styk. Hun insisterer på at jeg skal betale!

Vi planlagde udelukkende at hygge, men de planer er skrinlagt efter det stunt. I stedet vil jeg bruge dagene på at finde ud af hvordan jeg får gennemført den ultimative hævn, nemlig indsmugling af “Hr. og Fru Julemand i badet”. En hadegave fra december, som bestemt skal returneres i et ubevogtet øjeblik. Den kan passende placeres under hendes sæde og vil helt sikkert give sit besyv med undervejs retur til Køwenhavn. Jeg tror det (s)yndige par synger Jinglebells og det endda med ualmindelig dårlig lydgengivelse…

Hævnen er sød…

Du vil sikkert også kunne lide