6

Hvor blev den weekend lige af?

Weekenden kom og gik. Lørdag morgen var der afgang fra gårdspladsen kvart i otte. Vi var hjemme lige inden elleve lørdag aften. Det var en lang, intens dag med mange, dejlige kolleger, meget mad, sød kage, tusinde ord, fælles arbejde, søde grin og ind imellem to sekunders frisk luft. I Horsens. Eller lige udenfor. Nærmere bestemt på Bygholm Landbrugsskole lige udenfor Hatting.

Der lugtede forbavsende lidt af gris. Eller andet dyrerelateret faktisk. Til gengæld var her masser af himmel og unge mænd i sænket golf.

Søndag blev, fordi lørdag tog en del kræfter, brugt på stort set ingenting. Oskar var skidt tilpas, men er heldigvis bedre i dag. Jeg var skidt tilpas, men er heldigvis bedre i dag. Sofaen syntes som et godt sted at tilbringe søndagen. Man skal komme hviledagen i hu, så det gjorde vi under en uldplaid med te på kanden, strik i hænderne (altså mig og ikke Oskar) og film på Netflix. Vi orkede ikke andet og det hjalp tilsyneladende.

“Luk døren efter dig, tak!” og det har jeg så gjort. Lukket døren til weekenden. Den kom og gik uden jeg for alvor nåede at få greb om den. Det er pokkertagemig godt, at der kommer en igen lige om lidt.

I dag er en af de korte arbejdsdage. Tidlig eftermiddag lander jeg i køkkenet, husets hjerte, tænder stearinlys, brygger brandvarm te, varmer boller og finder ost frem. Jeg sætter mig med strikketøjet og nyder, at jeg har en mild og medgørlig start på ugen.

Må din mandag vise sig mild og medgørlig :-)

Du vil sikkert også kunne lide