9

Rart at vide…

Og endelig virker min side igen!

Ind imellem må man undre sig over, hvordan folk aka domænehotel-udbydere, omgås deres kunder. Jeg fejlmeldte siden for 2 dage siden og har stort set ikke hørt noget siden. Allersidste meddelelse der er flydt mellem os er, at jeg fortsat oplever fejl på siden.
Jeg har intet hørt siden – men nu virker det her altså tilsyneladende igen.
Naturligvis ville jeg synes, at det var rart at modtage en besked om, at de nu havde rettet fejlen, men den slags ulejliger man sig tilsyneladende ikke med. Irriterende er det.

Nå men alt det jeg ville skrive må vente, for der er besøg af svoger og svigerinde og det er både dejligt og rigtigt hyggeligt. Der grines og snakkes, helt som vi plejer. Morgenmaden venter og bagefter skal der igen snakkes om alt mellem himmel og jord.

Ha’ en god søndag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide