4

Aalborg – Kastrup – Sandefjord

Når man har valgt at leve næsten ved verdens ende, er konsekvensen altså, at en tur til Drammen og Sandefjord skal forlænges med næsten 3 timer i hver ende. Kastrup er uundgåelig i den sammenhæng og det bliver også tilfældet tirsdag morgen, hvor jeg skal fra Ålborg 7.20 og mellemlande i København inden jeg ved 10.30-tiden endelig lander oppe i Norge.

Fra klokken 13 går det løs med intensive 3 dage, som er fyldt med udfordringer af den fede slags. Fremmedsprog, intensivt program og meget spændende forelæsere. Altsammen noget jeg glæder mig meget til, ligesom samværet med mine kolleger bliver rigtigt dejligt.

Torsdag går turen igen over Kastrup hjem. Overvejelser omkring en udsættelse af den sidste del af turen er skrinlagt. Jeg havde planer om 1 dag eller to i København, men jeg er garanteret for træt til andet end bare at tage direkte hjem til familien, som vil være savnet på det tidspunkt.

Du vil sikkert også kunne lide