11

Du er hermed inviteret…

Hermed en invitation til dig, som har lyst…

image

Dette er et eksperiment. Ikke et af dem med grimme bivirkninger, håber jeg. Til gengæld sætter jeg næsen op efter noget nyt, anderledes og måske tankevækkende. Noget sjovt, noget trist, noget kedeligt eller noget helt andet. Valget er dit. Tag chancen og bliv gæsteblogger.

Eksperimentet kører uden komplicerede regler eller restriktioner. Jeg tror på det ordentlige i mennesket og har en ret bred smag, så her er den så. Min blog. Til din frie afbenyttelse. I en tid i hvert fald…

Mulighed for at provokere, irritere, få luft eller bare fjolle, men altså en invitation til, at smide et indlæg her på bloggen. Er der noget du længe har haft lyst til at sige til mig, bede mig forholde mig til, spørge mig om eller bare fortælle om her på siden, så får du nu muligheden. Har du brug for at få luft, eller har du bare lyst til at skrive noget her, som du måske ikke synes du kan skrive andre steder, er du velkommen.

Du er anonym og optræder kun som “Gæstebloggeren” medmindre du selv vælger at underskrive dit indlæg. Du må altså gerne være hemmelig – noget jeg ikke engang selv “må”… så kom nu frit frem ;-)

At komme i gang er ikke spor svært. Du trykker bare på linket her og kommer direkte til administrationssiden, hvor du som Username og Password skriver Guest. Herefter bliver du lukket ind i varmen, hvor der er plads til masser af ord, så der er ingen undskyldning for ikke at irritere, provokere eller bare drille mig lidt.

Ordet er frit. Ordet er dit. God fornøjelse :-)

PS – jeg hersker enevældigt og forbeholder mig altid retten til at slette, men har en bred smag.

Du vil sikkert også kunne lide