0

Lidt tilfreds er man vel altid…

image
Så er vinduerne vaskede. Allesammen.

Med arme så ømme som bylder, overgiver jeg mig nu til sysler som hyggelæsning, tv-kigning, aftenmadsspisning og bare en omgang råkedelig tirsdagsaftensingenting, men jeg fortjener det, gør jeg.

Der er pudset vinduer udvendigt på matriklen. Græskar er hentet fra haven og står nu og spreder efterårsstemning sammen med et par stearinlys, som bl.a. kan nydes fra stuevinduet. Støvsugeren har med jævne mellemrum skræmt livet af både dyr og mennesker og der er næsten ikke mere vasketøj.

Hvis alt går vel… bli’r der vist tid til et smut til København sidst på ugen, for jeg har hørt i min øresnegl at ældste, som er i aflastning lige nu, er umanerligt frisk igen. Det bliver rigtigt dejligt og med lidt held også med mulighed for at få hilst på gamle og nye venner…

Du vil sikkert også kunne lide