2

Når vi nu skal til det…

Når vi taler om haven, så er jeg øko-romantiker – og det er formentlig et udslag af min trang til at dovne – hvis du insisterer, indrømmer jeg det altid gerne…

“Øko-romantikeren bruger nødig gift, men har heller ikke tid til at gå og luge, og redder derfor ansigt ved at betragte haven som et fristed for vilde planter og dyr.”

Når haven skal ny-anlægges betragter jeg det som en livslang investering og jeg vil derfor købe mig til professionel rådgivning, for med ovenstående tilgang til min grønne plet kan det tænkes, at jeg skal revidere mine drømme en anelse. Alligevel findes der ikke noget bedre end at drømme – det skulle da lige være at nå målene… :-)

Når jeg drømmer, sker det nogen gange på disse sider:

Det Danske Haveselskab
Havenyt

Og så lige en sjat udenbys fra:

Fine Gardening
You grow girl
Garden Design
Alfresco magazine

Og så skal vi da ikke glemme, at haven er andet end blomster og græsplæne, så det…

Stearinlys Seda France – stik mig bare i rigelige mængder og udelukkende fordi de er smukke og luksuriøse og garanteret dufter helt fantastisk.
Send mig straks en masse… og jeg lover de skal forsøde mine timer på terrassen. Jeg lover det! Jeg skal oplyse, sprede glæde og forhindre stjernekiggeri, hvis du bare sender mig så rigeligt…

Potter The French Pear – Har du lyst til at tage et kig på spændende og smukke havemøbler, krukker og en masse andet, som med sikkerhed kan inspirere dig, kan jeg anbefale denne side, som har masser af gode ideer præsenteret smukt og indbydende. Lige som jeg kan lide det…

Strandstol Basic French er måske ikke meget haverelateret, men der er lækre, indbydende ting at lade øjet friste af. Også her kan man sagtens lade sig inspirere og om ikke andet, kan man blive i vældigt godt humør af farverne og de smukke ting.

Du vil sikkert også kunne lide