0

Ahhh… hygge…

Og det var en dejlig frokost, med god mad og endnu bedre selskab. Damerne havde haft et forrygende ophold p? badehotellet, hvor man skifter til passende tekstiler, inden man indfinder sig, for at indtage aftenens menu, som naturligvis ikke stod m?l med mine nyopgravede ?kologiske guler?dder og melon hjembragt fra Provence…

image

De havde m?dt… kunder og… venner og… bekendte og… jetsettere og… k?ndiser p? hotellet. Faktisk mente de, at det meste af Hellerup, Charlottenlund og Holte havde taget ophold p? Svinkl?v sammen med T?rb?k, Rungsted og Tr?r?d, s? m?ske det er blevet trendy at tage p? badehotelsoverlevelsestur ude i en af de sidste klitr?kker f?r man st?der ind i fiskerne fra Hanstholm, som bestemt ikke ser mildt p? “den slags k?wenhavnere”…

Vi n?d godt af deres selskab nogle timer og nu er de s? sendt afsted hjemad mod sj?lland igen, men hvor var det dejligt og hyggeligt at hilse p? dem inden. De er godt selskab.

PS – mine b?nd er ankommet og de er SMUKKE :-)

Du vil sikkert også kunne lide