13

Jeg kunne lokkes…

Her sidder jeg, mens vejret stadig arter sig. Aftensmaden blev en gang koldsk?l indtaget sammen med Alexander, for vi gad ikke lave noget. T?serne havde selv lavet omelet og manden i huset ender vist med en sandwich. Vi sprang over, hvor g?rdet er lavest. Sk?nt.

Udenfor synger fuglene. Det tyder p? regn senere, men lige nu er temperaturen derude fortsat til at sidde og aftenhygge med en god bog, s? det har jeg gjort. Nu begyndte kaffet?rsten af melde sig, s? jeg tror det er p? tide at tr?kke indenfor, s?tte vand over og m?ske tage det fodbad, f?dderne l?nges efter.

Jeg kunne lokkes til film, plaid og fodmassage. Kaffe og chokolade. Lumumba og kys i byger. Tordenvejr og stearinlys. Nyvasket senget?j og lavendelduft.

Jeg kunne lokkes…

Du vil sikkert også kunne lide