2

Morgenturen…

Jeg har v?ret heldig denne uge. Hjemme fra ferie igen, har det endnu ikke regnet. Solen har m?ske kun skinnet sporadisk, men vejret har v?ret sk?nt og min morgenrunde i haven obligatorisk, som ogs? denne morgen.

image image image

Man kan ikke undg? at blive glad, n?r alting st?r derude og smiler smukt. Duver i svag vind og lader humlebierne spise sig m?tte. Stilhed fandt jeg ogs? og et ?jeblik p? fars b?nk.

Snart skal vi i gang med at reparere driv-/v?ksthuset, s? det igen kan blive arnested for solmodne tomater, agurker, meloner, chili og alt det andet, som kr?ver mere varme end den danske sommer tilbyder. Jeg insisterer p?, at det er i orden inden n?ste for?r, s? jeg kan komme tidligt i gang, men dette ?r har v?ret sommeren med plads og tid til at nyde, for ogs? k?kkenhaven har st?et tom.

Underligt og lidt vemodigt. Indeni m?rker jeg en smule ?rgrelse over, at jorden ligger brak. ?rgrer mig lidt over, at jeg ikke denne sommer kan hente friske og nyopgravede gr?ntsager dernede. Til geng?ld kan jeg nyde uden at yde…

Normalt er jeg aldrig derude uden at lave et eller andet. Fjerne ukrudt, luge lidt (ikke det bedste jeg ved), tynde ud i r?kkerne med salater og gr?nt eller i gang med at nippe skud p? tomater. Jeg sl?r gr?s, g?r rent ved h?nsene eller vander planter, som t?rster. Jeg renser g?rdspladsen for ukrudt, besk?rer lavendler eller klipper h?k.

I ?r er der plads til at lave ingenting. Jeg kan godt finde ud af det…

Du vil sikkert også kunne lide