2

Længsel…

På dage som i dag, længes jeg efter en weekend på Brøndum Hotel. En weekend, som er helliget ham jeg elsker og ingenting ud over os.

image

Jeg længes efter havet. Længes efter lyset, som er så specielt deroppe i det allernordligste af Danmark. Jeg længes efter at slå smut med runde, bløde sten. Jeg længes efter stilhed, fordybelse og traveture langs havnen. Jeg længes efter store tykke romaner, som næsten ingen ende vil tage.

Jeg længes efter morgenmad indtaget med udsigt til gamle små fiskerhuse. Længes efter marmeladen, som er hjemmelavet, tyk og indbydende. Længes efter eftermiddagstimen, som kan tilbringes i sengen…

image

På dage som i dag, opstår længslen og jeg tænker, at det må være regnvejret, som giver mig lyst til at gemme sjælen. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide