6

Hun er for smart…

Jeg har et protein-barn. Yngste indtager k?d som gjaldt det liv og d?d. Hun kan slet ikke f? nok.

I dag udbenede vi en lammek?lle og smed den p? grillen. Inden fyldte vi den med abrikoser og pinjekerner. Lavede en rigtig dejlig salat og lod nye letkogte kartofler, rundh?ndet saltet, riste med de sidste minutter p? grillen.

Vi sad ved bordet og var i gang med at spise. Yngste havde taget 3 store gr?ske frikadeller (fra i g?r) og 3 stykker lam, men vidste godt, at den slags proteingr?dighed ogs? kalder p? noget gr?nt, s? der var lagt et enkelt stykke salat og en enlig kartoffel p? tallerkenen ogs?, da hun gik i gang med at indtage aftensmaden.

Efter nogle minutter i tavshed – hun spiste k?d, k?d og k?d – rettede hun ryggen, kiggede lidt vurderende p? tallerkenen og sagde: “Den er i grunden utroligt dekorativ, den kartoffel. Det ville v?re synd at spise den. Tak for mad” og forlod bordet.

Nogen gange er hun alts? for snedig…

Du vil sikkert også kunne lide