3

Sikke en skøn dag…

Og det var naturligvis fantastisk. De blev gift ved bredden af Store Økssø – i solskin – og ikke et øje var tørt, men det holdt vejret heldigvis…

image Siden hen blev der skålet i champagne inden alle gæsterne indtog det smukke telt, som snart efter genlød af hyggelig snak, taler, sange og optræden på forskellig vis. Det blev alletiders dag, som på utallige fine måder fik understreget både alvoren i og det smukke ved at blive gift.

Jeg håber brudeparret nød dagen ligeså meget som vi gjorde, for det var en skøn dag, hvor det højtidelige og det uformelle gik hånd i hånd, så der var lige tilpas af begge dele.

Nu er vi hjemme igen, efter en skøn og lang dag. Der betales ved kasse 1. Sofaen kalder, højt, og der er ikke andet at gøre, end respektere dens akutte behov for at støtte og kærtegne min trætte krop. Jeg er den, der er løbet…

Du vil sikkert også kunne lide