5

Afledningsmanøvrer

Jeg har strøget syvogtyve stykker tøj. Jeg har også lakeret mine negle. Jeg har drukket to kopper kaffe. Jeg har danset til musik oppe i køkkenet, hvor ingen kan se mig. Jeg har sms’et med Oline. Jeg har talt og aftalt med Lone. Jeg har spist en ostekiks og næsten spist shortbread fra Skotland. Jeg har ringet til to steder, som havde brug for nogle oplysninger. Jeg har kigget i bøger, for at få endelige idéer til de huse, jeg gerne vil have i haven. Om lidt skal jeg ud og dele dem med Peter, som skal tegne arbejdstegninger, så vi selv kan komme i gang med at bygge.

Overspring

Jeg har i virkeligheden virkelig anstrengt mig for ikke at forfalde til bare at dumpe ned ved langbordet, tænde for Netflix, gribe strikketøjet og få lavet ingenting. Jeg fortsætter lige i samme stil. Måske. Der ligger nemlig lige et stykke strik, som bare lige skal have en kant eller to…

Du vil sikkert også kunne lide