0

En god dag alligevel…

S? gik den dag. Oline er ved at v?re klar igen, s? det var tilsyneladende forbig?ende. Jeg satser i hvert fald p?, at mere hjemmepasning og sygerelateret opvartning varetages af hendes far, som er hjemme p? matriklen igen.

Jeg selv, ja, jeg har f?et lavet en masse ting i dag. Ind imellem opvartning, ub?rlige smerter, som skulle lindres med ristet br?d og saftevand og tv-kiggeri har jeg n?et at g?re hele huset rent. Nu skal ingen g?re det i morgen. Nu er her rart at v?re igen og weekenden kan begynde efter en kort arbejdsdag, s? hold op hvor jeg f?ler mig heldig lige nu.

Resten af aftenen skal vist tilbringes oppe i stuen. St?ngerne op, kaffe i koppen og en hyggesnak med ham jeg er s? vild med – det er lige hvad jeg kan bruge, n?r jeg om et ?jeblik har sikret mig, at begge mine unger sover deres s?deste s?vn, hvilket jeg faktisk tror de g?r. Underligt… p? denne side af klokken ti…

Du vil sikkert også kunne lide