4

Johannes og de andre…

image Så er Johannes igen tilbage fuld af spilopper. Han er, sammen med alle vennerne, lige til at blive i rigtigt godt humør af, så hvis der var nisser i det her hjem, var det Johannes og hans lige, som fik lov til at spille lidt op.

Der er ikke nisser her på matriklen. Jeg er ikke specielt vild med nisser. Nej.

Jeg er vild med lys. Lys og glimmer, engle og mobiler. Enkle ting og totalt usmageligt overdådige ting. Jeg er vild med alting og ingenting, når det kommer til julen, så tag intet for gode varer, men tro mig bare når jeg siger, at her findes ingen nisser udover ham, som trofast spiser vores risengrød hvert eneste år, når vi sætter det på loftet til ham.

Bestikkelse har gennem alle tider fungeret upåklageligt og der skal bestikkelse til, når man vil formilde husnissen, som ellers kan plage livet af enhver god husmor resten af året. Geléen stivner ikke, brødene nægter at hæve og rengøringen får aldrig en ende, hvis man glemmer grøden. Jeg siger det bare!

Vores husnisse er levende og alting. Altså… virkelig!

Du vil sikkert også kunne lide