1

Maries butik

Maries butik har jeg smidt link til tidligere, men ind imellem er der alts? bare ting, som t?ler gentagelse. Det her er en af dem.

image Jeg har forelsket mig i disse ?renringe fra Helbak / Scherning. De er glade. Det kan jeg godt lide. Jeg kan ogs? v?ldig godt lide farven. Den er i retning af mine yndlingstoner og det g?r dem jo bestemt ikke mindre attraktive…

Jeg kunne ogs? bare have forfulgt min “keramikerkarriere”. S? havde jeg naturligvis selv lavet et par… eller ti…

image Og s? kunne man jo holde kaffen varm med den sk?nne kaffeh?tte fra By Fribert. Den er lige s? glad og med den p? bordet, bliver man da i godt hum?r.

Den er i hvert fald mere praktisk end den sidste jeg begik. Den var umanerlig smuk, men i filt og kunne derfor ikke vaskes medmindre jeg havde planer om at g? fra en str. 8 kopper til en str. 2 kopper. Jeg er sj?ldent rigtigt smart…

M?ske jeg skulle skrive ?nskeseddel om et ?jeblik. Julen st?r jo (snart) for d?ren, s? det er vel ved den tid. Jeg tror den seddel kunne ende med at blive frygteligt lang…

Du vil sikkert også kunne lide