11

Vi gik derud igen…

Der er blevet gråvejr udenfor. Det drypper lidt ind imellem, men det skal nu ikke afholde Oskar og jeg fra at bruge tid i vejret. Jeg har suppleret staudebedet med 5 store margueritter og nogle små hvide blomster, som med lidt held skal ende som store hvide “puder” midt i alt det blå. Jeg aner ikke hvad de hedder, men er de pæne må de hedde hvad som helst.

Der er så skønt derude

Jeg har nippet blomster, flyttet lidt rundt på planterne og klippet hist og pist. Jeg har spillet bold med vilddyret, som mener det er meget sjovere at angribe mine ben, end det er at løbe efter en dum rund tingest, som alligevel triller væk så snart man giver slip.

Perlargoniestiklinger

Jeg har også snuppet lidt stiklinger fra den ene Dronning Ingrid pelargonie. Der er ikke noget nemmere end at lave stiklinger af dem, så med et snuptag har jeg nu ansatsen til 3 nye planter. Nu mangler vi bare solen og varmen, så er den i vinkel.

Du vil sikkert også kunne lide