9

Forsigtigt udeliv

Ja, ja… der er grænser, så det med at grave blev ikke til så meget, men Kenneth er hjemme igen og det er med at udnytte den slags, så han fyldte et par store potter med god muldjord og nu er der lagt fire Dahlia i hver deres potte.

Aftensol

De skal have lov til at vokse på terrassen. Jeg har – som sædvanlig – forkøbt mig og har faktisk ikke plads til flere Dahlia nede i bedet, så de sidste fire knolde får altså lov til at vokse op og pryde terrassen.

Sidste år fik jeg en hvid Dahlia i en plastikspand. Det var Ella, som havde overskud. Jeg fik den aldrig taget op af spanden, men den blev et af sommerens fineste indslag, så jeg tror det bliver vellykket med disse potter. Forsøges skal det i hvert fald.

Vi har sol på terrassen fra tidlig formiddag og til den går ned. Jeg har stornydt solhjørnet denne eftermiddag. Man skal vel starte i det små. Uhm, hvor det gjorde godt.

Du vil sikkert også kunne lide