8

Arbejdsdisciplin

Jeg sidder indenfor i det gode vejr og kigger ud. Længes. Min arbejdsdisciplin er i orden. Der er ingen slendrian, for jeg ved, at friheden kommer til den flittige… eller noget…

Heldigivis er der ind imellem brug for pauser…

Violet

Jeg sniger mig udenfor. Oskar ligger på terrassen, lige midt i solen og nyder, at der er varmt og stille, så man kan opretholde den rette mængde doventid.

Nede i staudebedet står blomsterne på spring, men denne her har allerede bredt al sin yndighed ud over hjørner af bedet. Den står og lyser violet og blå og når man kommer ganske tæt på, er den en studie i farver.

Jeg ved ikke hvad den hedder, men den er sikkert i familie med kornblomsten. Den har ikke helt samme farve, som kornblomsten ender med at få en knastør sommerdag. Jeg elsker kornblomstens farve, men denne her er en værdig erstatning.

Farvemættet

Gid jeg havde tid til at prøve at male den, men allerbedst var det, hvis jeg også var i besiddelse af talentet. I hvert fald bliver det ikke i dag, jeg får efterprøvet de manglende, for der venter en del arbejde endnu inden jeg kan holde fyraften.

Det var vist den pause…

Du vil sikkert også kunne lide