14

Skidt, kom an!

Bussen er kommet hjem. Synet og sommerklar, står den ude på gårdspladsen. Den var længselsfuldt ventet af Kenneth. Misforstå mig ikke, for jeg er naturligvis klar over, at vi alle burde være glade ved gensynet, eftersom den skal fragte os sydover, men Kenneth glædede sig nu lidt mere, end vi andre gjorde.

Det er det der med drenge og nyt legetøj. De kan ikke vente…

Kenneth har investeret i nanobehandling af bilruderne og jeg har grinet. Jeg har været fuldstændigt uimponeret, for den slags siger mig ikke det mindste. Jeg ville aldrig selv komme på idéen, men…

Det er jo ganske enkelt GENIALT og der er perspektiver i skidtet, om jeg så må sige. Alt perler og glider af ruden. Jo, jo, den er god nok. Han har demonstreret med vandspray, vandflaske og knuste insekter (de stakler). Jeg huskede at klappe begejstret imens tankerne lynhurtigt fandt andre veje…

Alt det der er jo fint og godt, men har du overvejet hvad den slags kan bruges til? Jeg kan garantere, at samtlige bondehusvinduer med hver 8 små, buede ruder skal have en omgang. Pudsningen af dem tager det meste af to dage. Jeg er en snart vedligeholdelsesfri bondehusvindues-ejer og på nippet til at være lykkelig.

Du vil sikkert også kunne lide