12

Noget at bide i…

Da den tidlige aften stadig levnede håb om “drengenes” hjemkomst, skyndte jeg mig at bage nogle gode boller, som kunne bære en gorgonzola, fransk skinke og pølse sammen med nogle gode grøntsager. Det skulle være aftensmaden. Troede jeg.

Brød til folket

Rosmarin og groft havsalt blev drysset med gavmild hånd, men jeg kom til at indtage dem alene, for Oline “gad ikke” og sådan var det så. Jeg smurte mig et par “håndmadder” og tog dem med ud i haven, som stadig var lun og indbød til ophold.

Haveaften

Ude under halvtaget sidder man lunt og godt og udsigten til resten af haven, gjorde det til en fin fornøjelse på trods af det begrænsede selskab.

Min klatrerose, som er indkøbt i blinde af Kenneth ved en tidligere lejlighed, blomstrer som var den betalt for det. Jeg er ellers ikke vild med røde roser, men den pynter da gevaldigt, så ingen klager her fra, hvor jeg nu kan melde, at jeg er træt, som efter en større omgang fysisk udfoldelse, hvilket absolut ikke er tilfældet i dag. Sengen venter vist snart henne om hjørnet.

Du vil sikkert også kunne lide