8

Helt stille

Så sidder jeg her. Helt alene er jeg. Helt…

Stilheden er øresønderrivende, for her har været liv og glade dage i snart to uger. Nu er der ingen og jeg tygger drøv, mens jeg fordøjer de sidste mange dage og aftener med tre dejlige rødder, som nok forstår at smelte hjerter.

Håndarbejdet er fundet frem, for jeg er jo vant til, at aftenerne tilbringes ved spillebordet, når kortene skal svinges og nogle skal have tæv. Oftest mig, men jeg kan bære det.

Hækletøj

Ella og hendes dejlige familie var forbi til en kop kaffe. Det var hyggeligt og dejligt at se dem. Nu er de også taget hjem. Kenneth er kørt efter forsyninger. Om lidt er han hjemme igen, men han gider ikke spille Rommy, så jeg kan nok glemme det og lige så godt fatte hæklenålen igen og blive færdig med mit lille sommerprojekt.

Du vil sikkert også kunne lide