20

Sommer, jeg elsker dig!

Det er sommer. Siger de. Jeg kan næsten ikke mærke det, når jeg trækker udenfor, men det gør ingenting, for inde kan også gøre det. Stille, med radioen tændt og vaskemaskinen lystigt snurrende, sidder jeg og hygger med bevidstheden om, at jeg stadig får del i sommer en tid endnu.

Det gode vejr skal nok komme. Lige om lidt. Jeg savner en lang dag ved Vesterhavet, med stikkende sol, salt hud og en god bog, men det kommer, er jeg sikker på og jeg kan godt vente.

I morgen starter hverdagen. Det er i orden med mig. Det er dejligt at kunne sige det.

Jeg sørger for at lave det, jeg har lyst til. I hvert fald det meste af det jeg har lyst til. Der er ting, som må vente, men jeg er en tålmodig sjæl, når jeg skal være det…

I dag skal bruges til at forberede hverdagen. Oline har fortsat ferie og har vendt døgnet, men jeg gider ikke andet end nyde, at hun kan. Det er i orden med mig. Det er det meste i virkeligheden. Jeg er elastisk og både nem og ikke spor nem. Jeg er vist bare mig. Sådan.

Forude venter masser af gode sommeroplevelser stadig. Det er dejligt. Vi får feriegæster om et par uger. Det er ikke rigtigt sommer, hvis jeg ikke får lov til at kramme mine drenge. Jeg er sikker på, at de HADER det, men jeg gør det alligevel. De skal have nogen tæsk, masser af kram og så skal vi lave bål, snobrød og marshmellows. Uhm…

Jeg skal mødes med Sifka. Det glæder jeg mig frygteligt til. Det er lige om snart, men inden er der lige hverdagen. Jeg tager hul på den i morgen. Jeg er alene på skansen, så jeg påregner lange ture de næste uger. Det gør ingenting. Jeg kan lide at køre bil. Hvis jeg har én…

Sommer, jeg elsker dig!

Du vil sikkert også kunne lide