11

Feriesysler i godt selskab

Mens nogle sled i eftermiddagsheden, var vi andre, som valgte at bruge tiden som kreative og fantasifulde bådebyggere.

Der bygges igennem

Terrassen er færdig og hele skovbunden omkring skurvognen er ryddet og intet af det er min fortjeneste. Kenneth savede og sømmede og feriegæsten er ferm med en rive, så jeg skal love for, at der skete noget i løbet af de timer jeg sad i græsset og hyggede med et par drenge, nogle søm, en hammer og bådedrømme.

Jeg lånte lommekniv og vi snittede og gjorde ved. Da vi var færdige, enedes vi om, at Poulstrup Sø måtte være stedet for en afprøvning af skibene og så har Alexander i en hel uge plaget, for at komme ud med sin motorbåd, så det var på tide, at få fundet noget vand.

Ude ved skovsøen var der drenge, som fiskede, gummibåde, igler, tudser og små skrubber. Der var myg, techno-musik og grillkul der glødede og så var der en flok drenge, som nød, at vi endelig kunne få smidt nogle både i vandet.

Alexanders båd vandt så ubetinget på fartsiden…

Alexanders båd

Foto: Den Hemmelige Feriegæst 

Du vil sikkert også kunne lide