5

Hippiestemningen breder sig…

Det holdt hårdt, men nu er den der. Det hele skinner og her er igen til at være lige bortset fra den gennemtrængende lugt af Ylang Ylang. Det har naturligvis sin forklaring i, at jeg som sædvanlig overgør alle mine gode idéer, så de ender temmelig uheldigt i stedet for at være det de er tænkt som, nemlig gode idéer.

Støvsugere kan altså lugte noget så kedeligt, så når jeg skifter støvsugerpose og filter, tager jeg gerne et par dråber Ylang Ylang (æterisk olie) og drypper på filteret, så enhver støvsugning ender med et velduftende hus. Det ville jeg også praktisere i dag, men jeg tabte flasken ned på filteret og det var naturligvis det sidste filter, jeg havde.

Nu lugter her af hippiehule og røgelse, men der er rent i hver en krog og jeg kan med mere end god samvittighed starte weekenden.

Hjemmedyrket

Jeg er allerede tyvstartet med et smut udenfor i haven, for der findes ikke noget skønnere end en nyplukket buket, som ikke skal aflede opmærksomheden fra spindelvæv og nullermænd, men bare er der, for at glæde øjet.

Der er friske blomster overalt og vi er så klar til at modtage søster og kæresten om nogle timer. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide