13

Et Kongerige eller Marys Royale Babysvøb til vores solstråle

Et Kongerige eller Marys Royale Babysvøb har Oline altid ønsket sig til sit første barn. Jeg har vidst det i mange år og mens jeg har vidst det, har jeg strikket mig gennem en 8-9 stykker, som er foræret væk.

Tanken om endnu et har redet mig som en mare, så jeg tænkte, at Oline måske havde glemt det eller var tilfreds med de andre små svøb og tæpper, jeg har strikket til vores Lille Kalle. Hun har aldrig givet udtryk for andet, men min dårlige samvittighed indhentede mig sidste lørdag.

Pludselig kunne jeg mærke, at det bare ikke gik an, at jeg havde strikket adskillige til andres babyer, men når det kom til min datter og svigersøns førstefødte og vores første barnebarn, så sprang jeg over, hvor gærdet var absolut lavest.

Jeg greb et smukt, gråt uldgarn, vi har hos Garnudsalg. Det egner sig perfekt til svøbet, er rustikt og naturligt, som både Oline og jeg kan lide det og så har det en indbygget slidstyrke, som garanteret, at svøbet holder i mange år. Jeg elsker tanken om, at andre end Lille Kalle, kan bruge det, hvis vi er så heldige.

Jeg har brugt 222 gram efter vask og tørring. Tre fed skal der indkøbes, hvis du vil gøre mig kunsten efter.

Et Kongerige eller Marys Royale Babysvøb til vores solstråle

Du kan også strikke et svøb

Du kan sagtens strikke Et Kongerige eller Marys Royale Babysvøb som dette. Det ser lidt kompliceret ud, men er det slet ikke.

Følger du opskriften – jeg har brugt denne – er det utrolig nemt og resultatet bliver så smukt, når først sjalet er vasket og spændt ud i rette størrelse og facon.

Jeg bruger Blocking Wires og jeg elsker dem til netop sjalet og tæpper, hvor blondemønstrene først folder sig helt ud, når de er vasket og spændt ud, så maskerne lægger sig så smukt, som de er tænkt fra designerens side.

Et Kongerige eller Marys Royale Babysvøb til vores solstråle

Svøbet er afleveret til fødselsdagsbarnet

Svøbet er afleveret i går. I dag sidder den kommende mor og holder på alt, der kan holdes på, for hun har fødselsdag. Hun bliver 27 år og ønsker ikke at dele fødselsdag med sit første barn, så hun holder sig i ro, for ikke at risikere noget.

Hendes termin er først om 12 dage, så der bør være vældig god tid, men hun og hendes bror er født med henholdsvis 10 og 5 dage til termin, så det kan sagtens ske, at han ankommer om et øjeblik.

Vi er mange, som næsten ikke kan vente med at hilse på ham, men jeg under hende sådan, at hun ikke skal dele fødselsdag med ham, så i dag fejrer vi bare, at Oline er 27 somre gammel og så voksen, at hun selv skal være mor om et øjeblik.

Jeg forstår det ikke

Jeg husker stadig den september-morgen for 27 år siden, hvor hun blev født. Lige lidt over 7 kom hun til verden for åbne vinduer i en Indian Summer, der tog kegler. Hun blev født ind i en familie, der alle havde ventet hende med længsel. Hun blev vores solstråle, vores lille Emil fra Lönneberg og hendes brors store lykke og kærlighed.

Jeg elsker hende fortsat så højt, at det næsten gør ondt i hjertet, når jeg tænker på hende. Hun er vores solstråle og vi er så stolte af hende. Hun er det mest fantastiske, empatiske og rummelige menneske, jeg kan forestille mig og så er hun altså 27 somre i dag – uagtet, at jeg ikke synes, at jeg er blevet én dag ældre siden den september-morgen i 1994. Sådan er livet så forunderligt og jeg så blind ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide