15

Mere kan der vist ikke ske…

Så endte arbejdsdagen endelig og jeg kan læne mig tilbage med en kop rygende varm kaffe. Jeg trængte også, efter den noget tossede dag, jeg er blevet begavet med.

Den er endt med en indlæggelse i morgen tidligt, men for én gang skyld, er det ikke ældste, men i stedet Oskar, som skal opereres. Han skal have amputeret sin vildtklo, som er brækket. Jeg har frygteligt ondt af ham, men det hjælper jo ingenting og i morgen eftermiddag er det forhåbentlig overstået.

Nej, det var bestemt ikke med i beregningerne, at hunden skulle opereres, men sådan kan det gå, når man befinder sig i Twilight Zone og konstant begaves med den ene mere bizarre ting efter den anden.

Jeg regner med at være i normaltilstand i morgen. Ellers klager jeg fisenfløjtemig!

Du vil sikkert også kunne lide