10

Så var de endelig klar!

Det var tiden til filtrering og jeg kunne næsten ikke vente, for bettesøs og jeg er ude i noget konkurrerende virksomhed og har denne juleaften æren af, at have Fru Overdommer Gitte med til blindsmagning, så vi kan få afgjort hvilken er julens jordbærlikører, som er bedst.

Julelikører

Jeg sidder simpelthen så sikkert på min stol, så jeg næsten tør begynde at hovere, men bare fordi jeg allerede er småforfalden til skidtet, garanterer det jo ikke, at Gitte bliver det samme. Jeg har dog ikke holdt mig for god til, at ringe til bettesøs, for at fortælle om alle min likørs fortræffeligheder. Hun skal jo nødig tro sig sikker.

Udover jordbærlikøren, har jeg begået en med hindbær og blåbær og er den med jordbær god, er hindbærlikøren lige til en medalje. Hold da op, hvor den smager vidunderligt.

Om lidt vil jeg lave en kop kaffe, for der er vel grænser for hvor længe man kan blive ved med at undskylde sig med testsmagning og en likør til kaffen er der vel ingen, som undres over. Vel?

Du vil sikkert også kunne lide