10

Søndag, sæby og skuffelse

I går var den dejligste sommer-søndag. Vi tog en fridag væk fra alt, der mindede om arbejde. Vi var i haven det meste af dagen og nu er der hegn og lukket overalt, så Oskar ikke længere kan stikke af og gøre hoserne grønne alle andre steder end hjemme.

Han nyder at kunne gå i fred og vi nyder, at vi kan lade ham gå i fred. Det gør vist godt for alle og fejres skulle det, så vi hentede mor og kørte nordpå til Sæby. På havnen ligger Franks, som plejer at fylde det hul, der ind imellem opstår, når vi længes efter fisk og skaldyr og ikke selv gider bakse. I går skulle det være. Vi ville svælge i havets frugter. At der tillige med var det dejligste vejr gjorde bare, at vi startede og sluttede aftenen med en lille spadseretur på havnen.

Franks var ikke noget at råbe hurra for. Lidt trist buffet. Lidt træt buffet. Denne gang er der ellers fornyelse på plakaten. Nu er det tapas, der udgør buffet og idéen er skøn og vi glædede os, men vi kom en stille søndag aften og udvalget var sparsomt og blev ikke fyldt op med en hastighed, der kunne imponere hverken mig eller de fleste skildpadder. Mayonnaisen havde trukket skind, fadene stod både halvt og helt tomme og alt dette formentlig fordi de ved, at der ikke kommer mange gæster en søndag aften på dette tidspunkt af året, men enten går man all-in eller også serverer man kun tapas-buffet, når man har lyst til at vise sine kunder, hvor bredt man favner.

Måske der lige skal gå et stykke tid, inden vi skal på Franks igen …

Søndag

Søndag

Søndag

Søndag

Søndag

Søndag

Søndag

Søndag

Hjemturen valgte vi at lade foregå langs kysten ned til Hals. En betagende smuk tur i en sommeraften, der i hvert fald ikke skuffede. Det gør i aften bestemt heller ikke ♥

Du vil sikkert også kunne lide