18

Orkidéer og backup

Hver eneste gang jeg kommer fast føde i maven, protesterer den. Jeg gider ikke forsøge mere, men lader den bestemme tempoet nu. I stedet har jeg været en tur om mine orkidéer, som trængte til en trimning i form af bortskaffelse af det visne og triste.

Orkidéerne blomstrer

De blomstrer og er frodige lige nu. De står længe med blomster så underlige og sarte, at jeg gang på gang fascineres og må forbi, for at betragte dem.

Jeg fik en ny til den beskedne samling denne jul. Mor forærede mig en juleorkidé, som blomstrer flittigt og stadig har et hav af knopper, at lade springe i tiden der kommer. Den er en underlig afart af de andre, men den er fin og sjov. Den må ikke tørre ud, som de andre ellers ynder at gøre, men lad os se, om jeg husker de forskellige præferencer.

Lysene er tændt

Lysene er tændt. Jeg har brug for, at der er stearinlys et eller andet sted i huset for øjeblikket. Jeg tænder mindst et hver morgen, for jeg tænder det for Alexander og mens jeg ser ilden få fat, sender jeg ham en tanke. Jeg savner ham stadig frygteligt hver eneste dag.

I nat havde jeg en drøm om, at min computer pludselig ikke ville mere og jeg derfor mistede alle mine fotos af ham.

Jeg vågnede, badet i sved, og kunne næsten ikke sove igen. Jeg var frygteligt tæt på at stå op, for at lave backup af de seneste billeder, men fornuften sejrede og jeg ventede til tidligt i morges. Nu er alle billederne lagt yderligere to steder, så faren for, at de skulle forsvinde, er elimineret og jeg kan igen sove om natten. I hvert fald er det ikke den tanke, som skal holde mig vågen.

En skønne dag, kan jeg finde nogle af de bedste fotos frem og få dem hængt op, men som jeg har det nu, kan jeg ikke. Det får vente en tid endnu, for det gør stadig alt for ondt, at kigge på dem. Jeg har stadig brug for tid, inden jeg kan holde ud til at kigge ind i hans øjne og samtidig vide, at jeg aldrig skal se dem mere, men en skønne dag kan jeg og så ligger de her og der og allevegne. Jeg er nemlig grundig, når jeg er…

Du vil sikkert også kunne lide